Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

Παραιτήθηκαν η Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο της ΤήλουΗ παρακάτω ανάρτηση στο ηλεκτρονικό περιοδικό για την Τήλο "Γόνιμη Γραμμή", ανακοινώνει ουσιαστικά την παραίτηση της Δημάρχου Μαρίας Καμμά και σύσσωμου του ΔΣ του νησιού.


Όπως φαίνεται οι κάτοικοι της ακριτικής Τήλου, που φυσικά βρίσκονται στην ίδια μοίρα με τα υπόλοιπα νησιά της περιοχής μας,  ξεπέρασαν τα όρια της ανθρώπινης αντοχής και πέρασαν σε δυναμικές ενέργειες, για να διεκδικήσουν ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ αιτήματα τους.

Χωρίς Πλοίο και Γιατρό οι νησιώτες της Τήλου, είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν την μοίρα τους και τη ζωή τους στην τύχη αλλά να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους να μείνουν πάνω στο νησί τους. 
"Φίλε μου, σου έχω νέο φρέσκο φρέσκο, αλλά να μην το πεις πουθενά γιατί είναι μυστικό... Άκου να δεις τι έμαθα μεσημεριάτικα. Ολόκληρο το δημοτικό συμβούλιο Τήλου σε έκτακτη συνεδρίαση παραιτήθηκε, γιατί προφανώς κουράστηκαν οι άνθρωποι να προσπαθούν και να μην τους ακούει κανένας.

Το θέμα φυσικά ήταν το...

...καράβι και η γραμμή της Τήλου με την Ρόδο, αλλά και το θέμα του γιατρού
Από ότι ακούω...το θέμα δεν τελειώνει εδώ αλλά αντίθετα τώρα αρχίζει! Ακολουθεί η δήμαρχος αλλά και όλοι οι επαγγελματίες του νησιού που είναι έτοιμοι να αναλάβουν δράση για να προστατέψουν τις ζωές και τις περιουσίες τους.

 Αυτά για την ώρα...

Ακάλυπτος"

 Την παραπάνω δημοσίευση, ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Twiter η Μ. Καμμά, ενώ ακολούθησε και δική της σημείωση στο Facebook, στην οποία επιβεβαιώνει το γεγονός και αναφέρει χαρακτηριστικά:

  Ο ΓΙΑΤΡΟΣ φεύγοντας από το νησί μας και μη έχοντας σε ποιον να αφήσει τα κλειδιά των ιατρείων τα παρέδωσε στο Δήμο.. Ένας Δήμος όμως χωρίς δημοτικό συμβούλιο μιας και αυτό παραιτήθηκε σήμερα... Και αναρωτιέμαι τελικά η ΤΗΛΟΣ και όλα τα μικρονήσια που ουσιαστικά αποτελούν τα σύνορα όχι μόνο της χώρας μας αλλά και της Ευρώπης, μας ενδιαφέρουν; Θέλουμε να είναι κατοικημένα ή γουστάρουμε να δημιουργήσουμε πολλές γκρίζες ζώνες; Ποιος μπορεί άραγε να μας πει ναι; Η ΤΗΛΟΣ έμεινε χωρίς δικό της πλοίο, χωρίς γιατρό, τι άλλο άραγε έχει σειρά να μας τελειώσει;;"


"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου