Τρίτη, 3 Φεβρουαρίου 2015

Παλλαϊκό Συλλαλητήριο και στην Κάλυμνο την ημέρα της διαπραγμάτευσης - Η ώρα των πολιτώνΗ πορεία της χώρας μπαίνει πλέον σε μια τροχιά, όπου για πρώτη φορά μια ελληνική κυβέρνηση θα σταθεί απέναντι στους δανειστές και θα διαπραγματευτεί,  όχι μόνον το ελληνικό χρέος, αλλά την ίδια  αξιοπρέπεια και την επιβίωση ενός ολόκληρου λαού. 

Οι στιγμές είναι ιστορικές και η ευθύνη για την πορεία και το μέλλον της Ελλάδας, δεν ανήκει μόνο σε μια εκλεγμένη κυβέρνηση, αλλά σε ολόκληρο τον λαό, που επί πέντε και πλέον χρόνια βρίσκεται στην μέγγενη της διεθνούς οικονομικής ολιγαρχίας και του τραπεζικού καπιταλισμού. 

Οι λαϊκές μάζες, που βίωσαν αυτή την τραγική εμπειρία, που δεν τους άξιζε, οφείλουν να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος της ελληνικής πολιτικής και να διαδηλώσουν σε όλες τις πλατείες και τους δρόμους της χώρας, πως δεν θα επιτρέψουν πλέον την συνέχιση της υποτελούς τακτικής, αλλά απαιτούν από την εθνική αντιπροσωπεία να ορθώσει το ανάστημα στις Βρυξέλες και να απαιτήσει τα δίκαια του λαού και του τόπου.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευτεί, έχοντας στο πλάι της τον ελληνικό λαό,  σύσσωμο και αποφασισμένο να μην επιτρέψει ξανά την ποδοπάτηση της Αξιοπρέπειάς του, της Εθνικής του Ανεξαρτησίας και πως δεν παζαρεύεται την επιβίωση του και το μέλλον των επόμενων γενεών, που υπονόμευσαν με κυνισμό οι πολιτικές της εθνικής ταπείνωσης. 

"Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί" πρέπει να είναι το σύνθημα κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, κάθε Καλυμνιάς και Καλύμνιου, κάθε ελεύθερου ανθρώπου, σε κάθε γωνιά της χώρας και της Ευρώπης, χωρίς αγκυλώσεις και "αναίτιες" κομματικές περιχαρακώσεις. 

Η πλατεία της Καλύμνου αλλά και της κάθε περιοχής, θα πρέπει να γίνει χώρος μιας ιστορικής και ειρηνικής επανάστασης των καταπιεσμένων και εξαθλιωμένων ελλήνων και η αρχή της 

Η ημερομηνία 17 Φεβρουαρίου, ως ημέρα της συγκέντρωσης, είναι ενδεικτική και θα καθοριστεί όταν θα γίνει γνωστή η ημερομηνία της συνδιάσκεψης. 

Η σελίδα στο facebook που καλεί στο παλλαϊκό συλλαλητήριο είναι: https://www.facebook.com/events/727301870717283/

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου