Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Αναδείχτηκε ο τυχερός της κλήρωσης της Ε.Α.ΚαλύμνουΗ Ε.Α. Καλύμνου μπάσκετ, ανακοίνωσε ότι έγινε η κλήρωση για την ανάδειξη του τυχερού που θα ταξιδέψει στην Μαδρίτη.
Ακολουθεί η ανακοίνωση του Δ.Σ. του συλλόγου:
 
ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Ε.Α.ΚΑ)
ΤΜΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
85200 ΚΑΛΥΜΝΟΣ
2243022164, 6951002148

Ο  Πρόεδρος  Γιάννης Καρδούλιας και το Δ.Σ. της Ε.Α.ΚΑΛΥΜΝΟΥ έχουν την χαρά να ανακοινώσουν την ανάδειξη του SUPER τυχερού της πιο πολυσυζητημένης κλήρωσης που έλαβε χώρα στο νησί μας από την Ομάδα Καλαθοσφαίρισης ΕΑΚΑ, ο οποίος  θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει και να απολαύσει από ΚΟΝΤΑ τους τελικούς του FINAL FOUR της Ευρωλίγκα στην ιστορική ΜΑΔΡΙΤΗ στις 15 & 17 Μαϊου. 
Στο ταξίδι συμπεριλαμβάνονται αεροπορικά εισιτήρια και τα εισιτήρια των αγώνων καθώς και η διαμονή για δύο (2) άτομα.  Κοινωνοί , ενός συνδυασμού απόλαυσης ιστορικών μνημείων-μουσείων και κορυφαίων στιγμών υψηλής ποιότητας Μπάσκετ από τις 4 FINALIST , μία εκ των οποίων θα είναι και η ελληνική μας ομάδα Ολυμπιακός .
              Ο τυχερός λαχνός-εισιτήριο για αυτή την μοναδική αθλητικοπολιτιστική εμπειρία, είναι ο τυχερός αριθμός της κλήρωσης του Λαϊκού Λαχείου της 28ης Απριλίου 2015 Νο 2530.
             Κάτοχος αυτού του Μαγικού Λαχνού είναι ο Μεϊμάρης Γεώργιος-Σάββας του Μιχαήλ ( ο γιος του Μεϊμάρη Μιχάλη του φαρμακοποιού) , ο οποίος τόλμησε και κέρδισε ένα όμορφο δώρο για εκείνο και την φίλη του με  Μόνο με 2€.
            Ευχαριστούμε από καρδιάς όσοι μας τίμησαν έστω και με έναν λαχνό, διότι τα έσοδα αυτά είναι ανταποδοτικά και μόνο καλό κάνουν στα παιδιά μας και στον αθλητισμό.

                                                                                                              Κάλυμνος, 04/05/2015
                                                                                                           Εκ του Δ.Σ. της Ε.Α.ΚΑ.

                                                                                                           Ιωάννης Στ. Καρδούλιας
                                        
                                                                                                           
                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου