Δευτέρα, 4 Μαΐου 2015

Ευχαριστίες Δημάρχου Καλυμνίων προς ομογενείς Ν. Γαλλίας για υλικού δωρεά στο ΝοσοκομείοΜε δελτίο τύπου, ο Δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής εκφράζει τις ευχαριστίες του προς τους ομογενείς της Ν. Γαλλίας   και συγκεκριμένα την ομογενειακή οργάνωση   «Ελληνική Ένωση» (Union Hellenique)   για την σημαντική και συνεχή υποστήριξη προς το Νοσοκομείο του νησιού με δωρεά υγειονομικού υλικού.

Η ενίσχυση του Νοσοκομείου του νησιού από τους συμπατριώτες μας στην Ν. Γαλλία αποτελεί μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία, ειδικά σε περιόδους που οι ελλείψεις στην υγεία είναι μεγάλες και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος, αγωνίζεται να ανταπεξέλθει με πενιχρά μέσα.
Ακολουθεί το δελτίο τύπου, από το γραφείο επικοινωνίας του Δήμου Καλυμνίων                                                                                                                                    
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                             Κάλυμνος    4/ 5 / 2015                      
 Με την ευκαιρία της πρωτοβουλίας για την εκ νέου ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλύμνου με υγειονομικό υλικό, ο δήμαρχος Καλυμνίων κος Ιωάννης Γαλουζής, επιθυμεί να εκφράσει για ακόμα μια φορά τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τους εκπροσώπους της ομογένειας στη Νότια Γαλλία.
Συγκεκριμένα, με πρωτοβουλία της ομογενειακής οργάνωσης «Ελληνική Ένωση» (Union Hellenique) συλλέχθηκαν 30κυβικά μέτρα υλικού, το οποίο απεστάλη στο νησί μας, μέσω του συλλόγου «Διασπορά Κάλυμνος Δωδεκάνησος», που εδρεύει στο Salin de Giraud της Νοτίου Γαλλίας,  και παραδόθηκαν στο Νοσοκομείο, από τον συμπατριώτη μας κο Μιχ. Παπαχατζή.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι εντός της παρελθούσας διετίας (2013-2014), οι συμπατριώτες μας ομογενείς της Γαλλίας, μέσω του ως άνω συλλόγου, έχουν ηγηθεί μιας πολύ σημαντικής προσπάθειας συγκέντρωσης υγειονομικού υλικού και παράδοσής του στο Νοσοκομείο του νησιού μας, προκειμένου να συμπαρασταθούν έμπρακτα και ουσιαστικά στον τοπικό πληθυσμό.
Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί έξι αποστολές υλικού ( αναλώσιμα και μηχανήματα), τα οποία συμπληρώνουν σε σημαντικό βαθμό τις ελλείψεις που αντιμετωπίζει το Νοσοκομείο μας, λόγω της δυσχερούς οικονομικής συγκυρίας.
Για το λόγο αυτό, ο δήμαρχος Καλυμνίων, εκφράζει για μια ακόμα φορά τις ειλικρινείς και θερμές ευχαριστίες του προς τους συμπατριώτες μας, οι οποίοι ενώ ζουν μακριά από τον τόπο μας, δεν τον ξεχνούν ποτέ και τον στηρίζουν με τρόπο ουσιαστικό σε κάθε ευκαιρία.
                                                               
Από το Γραφείο Επικοινωνίας
"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου