Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

"Η Νέα Υόρκη" του Γιάννη Κουλλιά σε έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα Με το έργο του "Νέα Υόρκη" συμμετέχει από σήμερα και μέχρι τις 19 Μαΐου 2015, σε έκθεση φωτογραφίας στην Αθήνα, ο γιατρός και πολυτάλαντος καλλιτέχνης, Γιάννης Κουλλιάς.

Η έκθεση διοργανώνεται από την φωτογραφική ομάδα "ΑποΤυπώματα μιας ζωής " στον χώρο του  BOO CAFE BAR στην περιοχή Ψυρή (Σαρρή 21).  Συμμετέχουν 38 καλλιτέχνες με τα έργα τους και ανάμεσά τους ο δικός μας Γιάννης Κουλλιάς, ο συνεπής "θεράπων του Ασκληπιού" και μια πολυδιάστατη καλλιτεχνική μορφή της Καλύμνου. 
Με μια φωτογραφία από το ταξίδι του στην Νέα Υόρκη, ο Γ. Κουλλιάς ανασυνθέτει την δυναμική εικόνα και το δέος του, από την Αμερικάνικη μεγαλούπολη, δίνοντας το "βάθος" και την "προοπτική" της σύλληψης του καλλιτέχνη. 
Ο Γιάννης εδώ και χρόνια "παράγει" ασταμάτητα καλλιτεχνικό έργο και συνεχώς μας εκπλήσσει με την πολύπλευρη προσέγγιση της τέχνης, που από την φωτογραφία και την συγγραφή, "ταξιδεύει" στα μουσικά μονοπάτια της μουσικής σύνθεσης  και στον "ευρηματικό" έμμετρο λόγο.
Στον χώρο της φωτογραφίας, η  καλλιτεχνική του αξία είναι αναγνωρισμένη πλέον σε πανελλήνιο επίπεδο και δεν είναι λίγες οι βραβεύσεις αλλά και δημοσιεύσεις έργων του σε σχετικά περιοδικά, πανελλήνιας εμβέλειας.

 "Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου