Κυριακή, 10 Μαΐου 2015

Πρώτη και πάλι η Σ. Ψαρομπά στις εκλογές του Συλλόγου Πολυτέκνων ΚαλύμνουΓια πολλοστή συνεχόμενη φορά, οι πολύτεκνες οικογένειες της Καλύμνου, αναδεικνύουν πρώτη στις προτιμήσεις τους την δραστήρια Πρόεδρο του Συλλόγου τους, Σεμίραμις Ψαρομπά. 

Μετά τις χθεσινές αρχαιρεσίες του Συλλόγου Πολυτέκνων Καλύμνου, στις οποίες τα μέλη ψήφισαν για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου και των άλλων οργάνων του σωματείου, η σημερινή Πρόεδρος έλαβε 95 ψήφους και ακολουθούν  οι παρακάτω, με  βάση των αριθμό ψήφων:

π. Μελάς Χριστόφορος      88

π. Γλυνάτσης Ισίδωρος     77

Βαζανέλη Καλοτίνα       58

Πλάτσης Χαράλαμπος   58

Βαζανέλης Νικόλαος     50

Μακρυλού Ειρήνη        49

Κουλιά Θεμελίνα          37

Γεωργάκη Αφροδίτη     32


Η σύσταση του νέου ΔΣ του σωματείου θα προκύψει μετά τις προβλεπόμενες διαδικασίες και θα απαρτίζεται από τα πρώτα 7 μέλη, με βάση τον αριθμό των ψήφων που έλαβαν. Η σημερινή Πρόεδρος Σ. Ψαρομπά, που υπηρετεί τον σύλλογο εδώ και δεκαετίες και επιπλέον είναι  δημοτική σύμβουλος, με πολύχρονη παρουσία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θεωρούμε πως θα αναδειχτεί και πάλι επικεφαλής του σωματείου, το οποίο είναι μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολυτέκνων Ελλάδας. Εκφράζουμε τις καλύτερες ευχές μας στο νέο ΔΣ για την καλύτερη ευόδωση των στόχων τους. 

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου