Κυριακή, 5 Απριλίου 2015

Πασχαλινά χειροποίητα δώρα από τους "Φίλους του ΚΕΘΕΑ" ΚαλύμνουΟ Σύλλογος Φίλων ΚΕΘΕΑ Καλύμνου, στα πλαίσια στήριξης   Συλλόγου  Οικογένειας του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ, παρασκευάζουν και πουλούν χειροποίητα προϊόντα. 


Τα μέλη του Συλλόγου καλούν την τοπική κοινωνία να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται, αγοράζοντας τα διάφορα προϊόντα που αποτελούν δημιουργίες των ίδιων των μελών, όπως λαμπάδες, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, κηραλοιφή και άλλα. 
 


Τα προϊόντα θα διατίθενται στον χώρο του Συλλόγου, Μ. Δευτέρα και Μ. Τρίτη και οι ώρες που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να τον  επισκεφτούν  είναι 10:30-13:00 και 18:00-20:00.

Τόσο το Σάββατο όσο και σήμερα Κυριακή των Βαίων, τα μέλη του Συλλόγου στην Κεντρική Πλατεία, μπροστά από το Πνευματικό Κέντρο, διέθεσαν τα προϊόντα τους και η συνέχεια θα είναι αύριο και μεθαύριο (6&7 Απριλίου).


Η στήριξη της τοπικής κοινωνίας στον Σύλλογο αυτόν και στο ΚΕΘΕΑ είναι επιβεβλημένη, γιατί αποτελεί πλέον "σανίδα σωτηρίας" για πολλές οικογένειες και νέους του νησιού μας, το οποίο μαστίζεται από τα Ναρκωτικά. 


Οι δομές όπως το ΚΕΘΕΑ, μπορούν να αποτελέσουν "τείχος προστασίας" από την ανεξέλεγκτη αύξηση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών. 


"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου