Παρασκευή, 10 Απριλίου 2015

Κόντρα Δημάρχου Κω και Καματερού - Χριστοδουλοπούλου για χώρο παραμονής μεταναστώνΚόντρα μεταξύ Δημάρχου και Καματερού - Χριστοδουλοπούλου, για τον χώρο παραμονής μεταναστών, έχει ξεσπάσει στο γειτονικό νησί.

(ρεπορτάζ  aegeanews.gr)Τασία Χριστοδουλοπούλου: Δείτε ανθρωπιστικά το πρόβλημα. Αν δεν εξασφαλισθεί χώρος θα έχετε πρόβλημα και στον τουρισμό.

Ηλίας Καματερός: Εντός των ημερών σε συνεργασία με τον Έπαρχο θα είναι έτοιμο το κτήριο (πρώην ξεν. Κάπτεν Ηλίας στη Λάμπη - φωτό) για να μεταφερθούν οι πρόσφυγες (κόντρα με Δήμαρχο που δεν ήθελε να επιβαρυνθεί ο δήμος το νερό - το ρεύμα θα το πληρώνει η Περιφέρεια).

ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ Γιώργου Κυρίτση για χώρο παραμονής μεταναστών "Είμαστε ο 3ος τουριστικός προορισμός - Συνομίλησα με τον κ. Αβραμόπουλο και μου θύμισε πως επί υπουργίας του οι μετανάστες προωθούνταν αυθημερόν στο Λαύριο" - Κόντρα με Τ. Χριστοδουλοπούλου - Η. Καματερό επί του θέματος.

ΔΕΙΤΕ επίσκεψη σε αστυνομία (συνομιλία με Αστυνομικό Διευθυντή - φόβοι αστυνομίας για μεγάλη εισρροή μεταναστών πάνω από 3 εκ. - η Υπουργός εκτίμησε μέχρι 350 χιλ. - Δέσμευση για στελέχωση με προσωπικό όταν ψηφισθεί το σχετικό νοσμοσχέδιο.)

Επίσκεψη στην Εισαγγελέα - Συνάντηση με Δήμαρχο καθοδόν προς λιμάνι - Επίσκεψη στις σκηνές που έχουν στηθεί στο λιμάνι (γιατροί χωρίς σύνορα) - & τελευταία επίσκεψη στο εγκαταλελειμμένο ξενοδοχείο (ιδιοκτησίας τρ. Πειραιώς) που εξασφαλίσθηκε με παρέμβαση του Βουλευτή, Η. Καματερού και προσωπική εγγύηση της Υπ. Μεταναστευτικής πολιτικής (ο Έπαρχος δεσμεύθηκε ότι η Περιφέρεια θα βοηθήσει όπως μπορεί αν και εκτίμησε ότι θα πάρει κάποιες μέρες για να φτιαχτεί μιας και δεν έχει δίκτυα κλπ). (Πηγή: aegeanews.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου