Τρίτη, 21 Απριλίου 2015

Η Χούντα των συνταγματαρχών και η σημερινή Δικτατορία των οικονομικών ολιγαρχών48 χρόνια πέρασαν από την ημέρα που η αμερικανοκίνητη "παρέα" των συνταγματαρχών, καθοδηγούμενη από τις αμερικάνικες μυστικές υπηρεσίες και σε πλήρη συντονισμό με την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα, έβαζε την Ελλάδα στον "γύψο" για 7 ολόκληρα χρόνια.

Τα "αφεντικά" της τότε παγκόσμιας τάξης, αποφάσισαν να επιβάλουν στην Ελλάδα την στρατιωτική χούντα, ενεργοποιώντας μια "συμμορία" ανδρείκελων, ώστε να φέρουν εις πέρας την προδοτική τους αποστολή, που ήταν η πλήρης υποταγή της Ελλάδας στην νέα τάξη πραγμάτων, όπως είχε συμβεί σε πολλές χώρες και ειδικά της Λατινικής Αμερικής, με αποκορύφωμα την προδοσία της Κύπρου το 1974.
Η σημερινή "παγκόσμια τάξη πραγμάτων" της διεθνούς τραπεζικής ολιγαρχίας και των διεθνών τοκογλύφων, έχει επιβάλει στην Ελλάδα μια νέα δικτατορία, αυτή των μνημονίων, με στόχο την εξαθλίωση του λαού, την πλήρη υποταγή της χώρας στα άνομα συμφέροντά τους και το ξεπούλημα του εθνικού της πλούτου. Αυτή τη φορά δεν χρησιμοποίησαν μια ομάδα γελοίων στρατιωτικών, αλλά  πολιτικά ανδρείκελα, που με την μέγιστη προθυμία και προσήλωση υπηρέτησαν επί μια πενταετία τις επιταγές των διεθνών τοκογλύφων και οδήγησαν έναν ολόκληρο λαό στην πιο βαθιά ανθρωπιστική κρίση, την εξαθλίωση και την διάλυση του κοινωνικού ιστού.
Αυτοί οι ίδιοι σήμερα, ως γνήσιοι φορείς του νέου "πολιτικού κυνισμού", με την συμπαράσταση του μιντιακού κατεστημένου των καναλαρχών, συνεχίζουν να επιβουλεύονται την όποια προσπάθεια γίνεται για να περισωθεί όση αξιοπρέπεια έχει μείνει στην χώρα και τον λαό. Παρακολουθούν τους εκβιασμούς και την τρομοκρατία που ασκούν οι γραφειοκράτες της Ευρώπης, οι εκπρόσωποι της πλέον σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής και "ηδονίζονται", αναμένοντας το πολυπόθητο τέλος  της "αριστερής παρένθεσης", που θα φέρει την προηγούμενη "ηρεμία" στην χώρα, την διάλυση όσων δεν κατάφεραν στα πέντε χρόνια, την βαθύτερη εξαθλίωση του λαού, το ξεπούλημα του δημόσιου πλούτου και την μετατροπή της Ελλάδας σε μια ασιατικού τριτοκοσμικού τύπου χώρας.
Όμως οι λαοί της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου, παρακολουθούν το ελληνικό δράμα και συμπαρίστανται στον αγώνα για ανεξαρτησία και αξιοπρεπή επιβίωση που δίνει η Ελλάδα, γνωρίζοντας πως το "ελληνικό πείραμα" της παγκόσμιας οικονομικής ολιγαρχίας, θα είναι μόνον η αρχή, για την σταδιακή εξαθλίωση των λαών. Το νέο Φιλελληνικό κίνημα που θεριεύει σε όλες τις χώρες του κόσμου, οι φωνές συμπαράστασης της παγκόσμιας διανόησης, οι διαμαρτυρίες συμπαράστασης σε όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, αλλά και η συστράτευση του ελληνικού λαού στην προσπάθεια για αξιοπρέπεια και ελπίδα, ταράσσουν τον ύπνο της ξένης και ντόπιας πλουτοκρατίας, που βλέπουν πως ο δρόμος προς την υποταγή των λαών που ονειρεύονται, δεν είναι εύκολος γι αυτούς.
Ας μην ονειρεύονται μιαν νέα Χιλή, ούτε πως με νέες "διαδηλώσεις της κατσαρόλας" θα συντρίψουν την ελπίδα, γιατί σήμερα οι ανά την Ευρώπη "Αλλιέντε" δεν είναι μόνοι τους απέναντι στις ριπές των πολυβόλων, αλλά έχουν δίπλα τους λαούς, που είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν την ζωή και την αξιοπρέπειά τους. Τα εικονικά χρέη που δημιούργησαν στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες, που τους έδωσαν την δυνατότητα να πλουτίσουν ακόμη περισσότερο από το αίμα του λαού, είναι παράνομα και δεν θα τους δώσουν την δυνατότητα να εκτελέσουν με αυτά "τα όπλα" την δημοκρατία.
Πολύ περισσότερο δεν πρέπει να εναποθέτουν τις ελπίδες τους στον φόβο των "νεοναζιστικών μορφωμάτων", των νοσταλγών του παρελθόντος που τους έβγαλαν από τον "τάφο της ιστορίας και της συνείδησης των λαών", για να τρομοκρατήσουν τις μάζες και να τις ξαναστρέψουν στην αδράνεια και την απάθεια. Τα εκτρώματα του νεο-φασισμού, δεν είναι τίποτε περισσότερο από εγκληματικές οργανώσεις του υποκόσμου και όσο και αν επικαλούνται τον φόβο για την επέλασή τους, οι λαοί δεν θα υποκύψουν. 

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου