Τετάρτη, 22 Απριλίου 2015

Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου: "Εκπτώσεις το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου"Ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου "Ο Ερμής" με ανακοίνωσή του ενημερώνει πως θα επιτρέπονται οι εκπτώσεις στα εμπορικά  καταστήματα, μέλη του συλλόγου, για το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου. 


Η ισχύς της εκπτωτικής περιόδου θα είναι από 2-9 Μαΐου 2015, λόγω της αργίας της Πρωτομαγιάς, ενώ προβλέπεται, προαιρετικά,  να είναι ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή 3 Μαΐου.


Ακολουθεί η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Καλύμνου.
    Κάλυμνος 22/4/2015


Προς : Μ.Μ.Ε. Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,


Σας υπενθυμίζουμε, ότι βάσει τις ισχύουσας νομοθεσίας (άρθρο 15 Ν. 4177/2013) επιτρέπεται η πώληση εμπορευμάτων ή η παροχή υπηρεσιών με μειωμένες τιμές, το πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου.


Δεδομένου, ότι η 1η Μαΐου κηρύχθηκε και φέτος υποχρεωτική αργία, η ενδιάμεση εκπτωτική περίοδος θα ισχύσει από το Σάββατο 2 Μαΐου έως και το Σάββατο 9 Μαΐου 2015.


Παράλληλα, βάσει του ανωτέρω νόμου, τα καταστήματα μπορούν να παραμείνουν προαιρετικά ανοικτά την Κυριακή 3 Μαΐου, πρώτη Κυριακή της ενδιάμεσης εκπτωτικής περιόδου του Μαΐου.


Κατόπιν των ανωτέρω, ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου, προτείνει την προαιρετική λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων στην Κάλυμνο την Κυριακή 3 Μαΐου από τις 11.00 π.μ. έως τις 4.00 μ.μ.


Εκ του Δ.Σ. του Συλλόγου

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου