Σάββατο, 4 Απριλίου 2015

Έναρξη υποβολής Αιτήσεων για το Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας από τον Δήμο ΚαλυμνίωνΜε σχετικό δελτίο τύπου η Δημοτική Αρχή ενημερώνει τους ενδιαφερομένους ότι από την Μ. Δευτέρα θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στον Δήμο. Να επισημανθεί πως για τον Δήμο Καλυμνίων έχουν εγκριθεί 34 θέσεις που αφορούν απόφοιτους ΑΕΙ και ΤΕΙ και η μοριοδότηση θα γίνει με βάση τα κριτήρια που υπάρχουν από τον ΟΑΕΔ σε σχέση με αυτές τις περιπτώσεις.    
                          
                                        

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
   ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ &
  ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Ηλ/κή Δ/νση   :grafeioepikoinwnias@gmail.com
Τηλέφωνο       : 22430- 59141                                                                     
ΦΑΞ                :22430- 59148    
            Κάλυμνος 3/4/2015                                                                                                              

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας, για την έναρξη της διαδικασίας υποβολής αιτήσεων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, για θέσεις πλήρους απασχόλησης στους Δήμους.
Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ ανέργους, ηλικίας 18 ετών και άνω, ξεκινά από τις 10 π.μ. τη Μεγάλη Δευτέρα 6/4/2015 και λήγει στις 12 μ.μ. τη Δευτέρα 27/4/2015.
Η υποβολή των αιτήσεων γίνεται  αποκλειστικά και μόνο μέσω του διαδικτύου στον ιστότοπο του ΟΑΕΔ, στη διεύθυνση  www.oaed.gr , χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο «καταχώρησης.
Υπενθυμίζουμε στους ενδιαφερόμενους συμπολίτες μας, ότι για τον Δήμο της Καλύμνου έχουν εγκριθεί 34 θέσεις απασχόλησης διαφόρων ειδικοτήτων ΑΕΙ & ΤΕΙ, για την κάλυψη των λειτουργικών αναγκών, που αφορούν τις υπηρεσίες και τα Νομικά πρόσωπα του Δήμου. 
Το σύστημα επιλογής, βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη μοριοδότηση των συγκεκριμένων κριτηρίων με αντικειμενικό και διαφανή τρόπο, μέσω της χρήσης μηχανογραφικού λογισμικού του ΟΑΕΔ.
Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία προσλήψεων, μπορούν να αναζητήσουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού.
Από το Γραφείο Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου