Τρίτη, 28 Απριλίου 2015

Ο Ηλίας "καλμάρει" την "εκτός εαυτού" ΆνναΗ βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Άννα Βαγενά, γνωστή ηθοποιός, έγινε έξαλλη κατά την διάρκεια της συζήτησης στη Βουλή για την ΕΡΤ και ο Δωδεκανήσιος συνάδελφός της Ηλίας Καματερός, έσπευσε να την ... "καλμάρει".


Η Α. Βαγενά, "βγήκε από τα ρούχα της" εξαιτίας της συμπεριφοράς των συνάδελφων της του ΠΑΣΟΚ. 


Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια της συζήτησης στη βουλή για  το επίμαχο θέμα με την ΕΡΤ, στην οποία η κυβέρνηση θέλει να καταργήσει το "μαύρο" που είχαν επιβάλει το 2013,  Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ και υπήρξε η αιτία της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από την τότε τρικομματική κυβέρνηση, που συνέχισε να κυβερνά με τους δύο εναπομείναντες εταίρους. 
Αυτό που εξόργισε την Α. Βαγενά ήταν η συμπεριφορά των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ,  κατά τη διάρκεια ομιλιών των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, σε σύγκριση με το πόσο ήρεμοι ήταν όταν στο βήμα ανέβηκε ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Το αποτέλεσμα ήταν να σηκωθεί  από τη θέση της και να κατευθυνθεί προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. 
 Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η Α. Βαγενά, φανερά εκνευρισμένη, την ώρα που ο συνάδελφός της Η. Καματερός προσπαθεί να τη συγκρατήσει και να την ηρεμήσει, προτού ορμήσει στον Ανδρέα Λοβέρδο, με τον οποίο είχε σύμφωνα με πληροφορίες έναν έντονο διάλογο.Ο Ηλίας, αν και χαρακτηρίζεται από την ηπιότητα του χαρακτήρα του, δείχνει πως μπορεί να αναλάβει ... "δύσκολες αποστολές".


"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου