Πέμπτη, 16 Απριλίου 2015

Βράβευση επιτυχόντων ΑΕΙ και ΤΕΙ και διακριθέντων μαθητών της Καλύμνου (Φωτορεπορτάζ)

Ο Δήμος Καλύμνου, σε μια λιτή αλλά καθ' όλα προσεγμένη τελετή, βράβευσε τους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της περιόδου 2013-2014 καθώς και τους μαθητές των σχολείων του νησιού, που διακρίθηκαν σε διάφορους τομείς. 

Στην κατάμεστη αίθουσα τελετών του Νικηφορείου 1ου Γυμνασίου Καλύμνου και με την μουσική συνοδεία του πιάνου της Ιωάννας Μελά, έλαβε χώρα η καθιερωμένη τελετή, κατά την οποία ο Δήμος βραβεύει τους νεοεισαχθέντες στα Ανώατερα και Ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα, ενώ φέτος στην τελετή βραβεύτηκαν και οι μαθητές του νησιού που διακρίθηκαν σε πανελλήνιους διαγωνισμούς. 

Ανάμεσά τους ήταν η ομάδα του 1ου Λυκείου "Kalymnos Climbing Escape" που πήρε το 2ο βραβείο στον μαθητικό πανελλήνιο διαγωνισμό «Εικονική Επιχείρηση» που διοργανώνει το ΣΕΝ (Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων) – JA (Junior Achievement Greece). Επίσης βραβεύτηκε η ομάδα του 2ου ΓΕΛ, που συμμετείχε στον 20ο  Διαγωνισμό Αστρονομίας & Διαστημικής 2015 και διακρίθηκε, ενώ από το ίδιο σχολείο του νησιού, βραβεύτηκε η μαθήτρια της Β' τάξης Γιώτα Κορφιάτη, που είχε καταλάβει την 1η θέση στην Ποίηση, στον Πανελλήνιο και Παγκύπριο διαγωνισμό.
 Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την τελετή και να επισημάνουμε πως οι φωτογραφίες μερικών παιδιών δεν ήταν πετυχημένες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δημοσιευτούν και να τους ζητήσουμε την κατανόησή τους.
"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου