Τετάρτη, 15 Απριλίου 2015

Έναρξη λειτουργιάς Υπηρεσίας Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο ΚαλύμνουΈνα μακροχρόνιο ζήτημα που ταλαιπωρούσε την Κάλυμνο, αυτό  της Αιμοδοσίας, φαίνεται ότι μπαίνει σε φάση επίλυσης, αφού την Πέμπτη 16 Απριλίου, στις 12:00 το μεσημέρι, θα γίνουν τα εγκαίνια της εν λόγω Νοσοκομειακής Υπηρεσίας, όπως ανακοίνωσε με την πρόσκλησή του ο Αν. Διοικητής του Γ.Ν. Γιάννης Σοροκάκης.

Μια απαράδεκτη κατάσταση, που επί χρόνια ταλάνιζε τους κατοίκους  της Καλύμνου, που για έκτακτες  ανάγκες  σε αίμα, ήταν αναγκασμένοι να ταξιδεύουν στην Κω. Η λειτουργία αυτής της μονάδας στο Νοσοκομείο του νησιού, αποτελεί αναβάθμιση για τόσο για το ίδρυμα όσο και για την ίδια την Κάλυμνο, που τα τελευταία χρόνια βιώνει την υποστελέχωση των υπηρεσιών αλλά και το κλείσιμο άλλων.
Στο σημείο αυτό πρέπει να τονιστεί η μεγάλη προσφορά του τοπικού Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Σώματος "Ο Άγιος Παντελεήμων". Με συνέπεια και αίσθημα προσφοράς στον πάσχοντα συνάνθρωπο, προσφέρει τα μέγιστα και έχει καλύψει κάθε ανάγκη για αίμα, όποτε αυτή προέκυπτε, έχοντας ως πρόεδρο τα τελευταία χρόνια την δραστήρια συμπατριώτισσά μας,  Ελένη Βάλλα-Σταυροπούλου.

Ακολουθεί η πρόσκληση για τα εγκαίνια και την έναρξη λειτουργίας της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Η Διοίκηση, οι Ιατροί και το Προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Καλύμνου «ΤΟ ΒΟΥΒΑΛΕΙΟ» σας καλούν να τιμήσετε με την παρουσία σας τα εγκαίνια και την έναρξη λειτουργίας της Νοσοκομειακής Υπηρεσίας Αιμοδοσίας στο Νοσοκομείο μας, που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Απριλίου 2015 και ώρα 12:00.
Με τιμή
 Ο ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
 ΣΟΡΟΚΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου