Τρίτη, 31 Μαρτίου 2015

Βουλευτές Ν. Αιγαίου του ΣΥΡΙΖΑ: "Ανυπόστατες οι φήμες για κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ"

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε Δωδεκάνησο και Κυκλάδες εξέδωσαν δελτίο τύπου, με το οποίο ξεκαθαρίζουν πως δεν υφίσταται θέμα κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά.

Η ανακοίνωση υπογράφεται απο τους βουλευτές της κυβερνητικής παράταξης Νίκος Συρμαλένιος, Αντώνης Συρίγος, Νίκος Μανιός,Δημήτρης Γάκης, Νεκτάριος Σαντορινιός, Ηλίας Καματερός

  Αφορμή της ανακοίνωσης των βουλευτών, στάθηκε η απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και της ΠΕΔ Ν. Αιγαίου, για την πραγματοποίηση έκτακτης συνεδρίασης στην Αθήνα και παράσταση διαμαρτυρίας στην συνέχεια. 
 
Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου των νησιωτών βουλευτών:

«Πληροφορηθήκαμε ότι αύριο Τετάρτη 1/4 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ν. Αιγαίου με συμμετοχή Δημάρχων και άλλων φορέων με θέμα την ενδεχόμενη αύξηση του ΦΠΑ στο Αιγαίο, με βάση φήμες από ανώνυμες πηγές.

Είναι σαφές ότι όλοι μας είμαστε αντίθετοι με την αύξηση του ΦΠΑ στα νησιά μας, ωστόσο για τέτοια σοβαρά ζητήματα καλό είναι να λαμβάνεται υπόψη η θέση της υπεύθυνης κυβέρνησης, από την οποία προκύπτει ότι δεν τίθεται παρόμοιο ζήτημα.
Κατόπιν αυτού θεωρούμε τη συνεδρίαση για το συγκεκριμένο θέμα άνευ αντικειμένου.
»

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου