Σάββατο, 14 Μαρτίου 2015

Αγωνίστηκε αλλά δεν τα κατάφερε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα η Σαββίνα Δρη από την ΚάλυμνοΗ μικρή Σαββίνα Δρη, συμμετείχε σήμερα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου που γίνεται στην Αθήνα, αντιμετωπίζοντας μεγάλα ονόματα του αθλήματος. 


Πρώτη μέρα σήμερα του πρωταθλήματος και η αθλήτρια του "ΑΣ ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ" αποκλείστηκε,  αγωνιζόμενη απέναντι σε αθλήτριες από Σλοβενία και Ρωσία, που θεωρείται και το "φαβορί" στο πρωτάθλημα. Η μικρή Καλυμνιά, στην πρώτη μέρα του Πρωταθλήματος ήλθε αντιμέτωπη  με αθλήτριες που αγωνίζονται καιρό σε διεθνείς αγώνες και προέρχονται από χώρες με μεγάλη παράδοση στο Ζίου Ζίτσου. 
 Στην συνείδησή μας όμως είναι Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ, αφού κατάφερε να εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε μια διεθνή διοργάνωση, έχοντας διανύσει μεγάλο δρόμο με επιτυχίες σε πανελλήνιο επίπεδο, αλλά και προσωπικές θυσίες, καθώς ο πρωταθλητισμός σε ανάλογο επίπεδο, είναι επίπονος και απαιτεί στερήσεις και αδιάκοπη προσπάθεια. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στην μικρή πρωταθλήτρια από την Κάλυμνο, στον προπονητή της Δημήτρη Μπουντάκη, που στέκεται δίπλα της όλο αυτό το διάστημα και στον σύλλογό της φυσικά. 
 Είναι μια αθλήτρια με δυναμική, ταλέντο και όρεξη για προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι πως θα μας χαρίσει αξέχαστες στιγμές στο μέλλον και σημαντικότατες διακρίσεις.  Μόλις 15 χρονών η μικρή Σαββίνα κατάφερε να ανέβει στα ψηλότερα σκαλοπάτια στο άθλημά της και να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής μας Ομάδας, εκπροσωπώντας την χώρα αλλά και την πατρίδα της την Κάλυμνο επάξια.

Η τοπική κοινωνία αλλά και οι αρχές, οφείλουν να σταθούν δίπλα σε όλους τους αθλητές της Καλύμνου, όπως είναι η μικρή Σαββίνα, αλλά και άλλοι πολλοί, καθώς και στα αθλητικά σωματεία, που εδώ και χρόνια αγωνίζονται και διαπρέπουν, φέρνοντας  αμέτρητες διακρίσεις στο νησί. 


Ο εθελοντισμός και η προσφορά στον αθλητισμό, είναι μια μεγάλη παρακαταθήκη για το νησί και μια ελπίδα για το μέλλον αυτού του τόπου. 

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου