Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Σκληρή και άκρως ... ειρωνική η απάντηση Γ. Μαύρου στον Σ. ΧούλληΣε ανάλογο σκληρό ύφος, όπως ήταν αναμενόμενο, ήλθε η απάντηση της Παράταξης "Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ" και του επικεφαλής της Γιώργου Μαύρου, ως συνέχεια της σύγκρουσης με τον Σάκη Χούλλη και την "Λαϊκή Συσπείρωση" στο Δ.Σ. και στο δελτίο που εξέδωσε η παράταξη.


Μια κόντρα μεταξύ των δύο νεαρών δ.σ. που ήλθε από ... "το πουθενά" και έλαβε διαστάσεις σκληρού λεκτικού διαπληκτισμού αλλά και ... ιδεολογικής σύγκρουσης, όπως διαφαίνεται στα δύο δελτία που δόθηκαν στην δημοσιότητα,  από τις προαναφερόμενες παρατάξεις. 


Η απάντηση του Γιώργου Μαύρου στην ανακοίνωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης", απαντά με μεγάλη "δόση" ειρωνείας στα όσα αναφέρθηκαν για τον ίδιο κυρίως, ενώ αποδίδει στον Σ. Χούλλη "άγνοια" επί θεμάτων που σχετίζονται με τα δημόσια έργα και τα ευρωπαϊκά προγράμματα, υπεραμυνόμενος επίσης της κομματικής ανεξαρτησίας του!


Ακολουθεί το δελτίο τύπου της παράταξης "Η Κάλυμνος αλλάΖΕΙ"


===========================================================


ΔΗΜ. ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Η ΚΑΛΥΜΝΟΣ αλλάΖΕΙ


Απάντηση στον Σύντροφο Σακελλάρη

Στο Δημοτικό συμβούλιο της 18 Μαρτιου με αφορμή την απένταξη του έργου επισκευής του Καρπάθειου Δημ. Σχολείου τονίσαμε το πασιφανές. Ότι η Κάλυμνος δυστυχώς είναι η Ψωροκώσταινα της Ελλάδας όσον αφορά έργα και χρηματοδοτήσεις.

Όταν όλοι οι υπόλοιποι Δήμοι της χώρας μας κερδίζουν έργα εκατομμυρίων ευρώ εμείς καταφέρνουμε είτε να μην τα πάρουμε χαμπάρι είτε να τα χάσουμε μέσα από τα χέρια μας, όπως και συνέβη τώρα με την απένταξη του Καρπάθειου αλλά και με πολλές άλλες περιπτώσεις.

Ο κ. Χούλλης εντελώς άσχετος και μη ενημερωμένος για το τι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ελλάδα σχετικά με χρηματοδοτήσεις κατασκευής νέων σχολείων και εντάξεις σε ευρωπαϊκά προγράμματα μας είπε για άλλη μια φορά τα ευφάνταστα περί συνομωσιών και πολιτικών σκοπιμοτήτων. Σχολεία χτίζονται και σήμερα έτος 2015 σε όλη την Ελλάδα με χρηματοδοτήσεις από Ευρωπαϊκά προγράμματα. Η ανέγερση σύντροφε Σάκη δεν σταμάτησε το 1980. Θα είναι χαρά μας λοιπόν να σας ενημερώσουμε σχετικά ανά πάσα στιγμή.

Κύριε Χούλλη,  η απένταξη του Καρπάθειου είναι καθαρά αποτέλεσμα της ανικανότητας και των ρυθμών χελώνας με τους οποίους κινούνται οι υπεύθυνοι του Δήμου μας, οι πριν και οι τώρα με ελάχιστες εξαιρέσεις.

Όσον αφορά για το τι λέτε 96 χρόνια τώρα θα σας πούμε μόνο το εξής ο σύντροφος Γκορμπατσόφ δεν άντεξε και το έριξε στις διαφημίσεις Pizza Hut και Luis Vuitton.

Δεν είμαστε θιασώτες της απομόνωσης. Δεν ανήκουμε σε καμία πολιτική παράταξη, δεν είμαστε χειροκροτητές καμιάς πολιτικής παράταξης ούτε μας χρηματοδοτεί καμία. Λειτουργούμε με βάση την λογική, ζούμε στο σήμερα και αγωνιζόμαστε για το αύριο για εμάς και τα παιδιά μας χωρίς αναχρονιστικές αντιλήψεις.

Τα αιτήματα σας για το 8ωρο, την δουλειά με αξιοπρέπεια για όλους, την λαϊκή κυριαρχία, την εργασιακή ασφάλεια, το δικαίωμα στη μόρφωση και την υγεία δεν είναι μόνο δικά σας αιτήματα. Είναι και αιτήματα όλων των ανθρώπων ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ, είναι και δικά μας, είναι ΟΛΩΝ ΜΑΣ. Δεν σας ανήκει σε αποκλειστικότητα κανένα από αυτά τα αιτήματα και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να τα οικειοποιήστε.

Κλείνουμε με την αηδιαστική πια ιστορία σχετικά με την πρόταση που κάναμε προεκλογικά.

Η πρόταση μας τότε απευθυνόταν σε πρόσωπα και ανάμεσα σε αυτά και στον κύριο Χούλλη. Δυστυχώς κάναμε λάθος σε αυτό το πρόσωπο. Υπάρχει ένα πρόβλημα στα δώρα έκπληξη με φανταχτερή κορδέλα, δεν ξέρεις ποτέ τι κρύβεται μέσα.

Ο επικεφαλής


ΜΑΥΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ


"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου