Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

Επιστολή συγχαρητηρίων και συμπαράστασης του Η. Καματερού στην μικρή Σαββίνα ΔρηΟ Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ της περιοχής μας Ηλίας Καματερός, πληροφορούμενος τις επιτυχίες της μικρής Σαββίνας Δρη από την Κάλυμνο και την επικείμενη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ζίου Ζίτσου στην Αθήνα, έστειλε επιστολή για να συγχαρεί την μικρή πρωταθλήτρια και να της ευχηθεί καλή επιτυχία. 


Ο Δωδεκανήσιος βουλευτής, δηλώνει την αμέριστή του συμπαράσταση στην προσπάθειά της Σαββίνας, αλλά και σ' αυτή που κάνει ο Σύλλογος και ο προπονητής της. 

Ακολουθεί η επιστολή του Ηλία Καματερού
9/3/2015

 Προς: Σαββίνα Δρη


Αγαπητή μου Σαββίνα

Θα ήθελα με αυτή μου την επιστολή όχι μόνο να σε συγχαρώ για τις σημαντικότατες διακρίσεις σου αλλά και να σου εκφράσω τον θαυμασμό και την αμέριστη συμπαράστασή μου στην προσπάθεια που κάνεις, τόσο εσύ όσο και ο προπονητής σου αλλά και η διοίκηση του Συλλόγου "Α.Σ. ΝΕΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΥ"  και φυσικά οι γονείς σου.

Σε εποχές τόσο δύσκολες για την χώρα μας, η προσπάθειά σου και ο αγώνας που δίνεις στον χώρο του αθλητισμού, αποτελούν ελπίδα για το μέλλον όλων μας και κυρίως της νέας γενιάς, που επάξια εκπροσωπείς.

Οι πανελλήνιες διακρίσεις σου και ειδικά η συμμετοχή σου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει σε λίγες μέρες στην Αθήνα, μας  γεμίζουν περηφάνια και  προσμονή για καλύτερες μέρες.

Για τους δύσκολους αγώνες που έχεις να δώσεις, αλλά και για την όμορφη πορεία σου στον αθλητισμό, θα είμαι δίπλα σου, όπως και όλοι οι συμπατριώτες μας, να σε στηρίξουμε και να καμαρώσουμε για τις επόμενες επιτυχίες σου.

Με εκτίμηση

Ηλίας ΚαματερόςΒουλευτής Δωδεκανήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου