Πέμπτη, 12 Μαρτίου 2015

Διήμερο Σεμινάριο «Η αξιοποίηση του παραμυθιού για την ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων»Τι να το κάνω που δεν θέλει με τίποτε να σταθεί στην τάξη; Τι να το κάνω που δεν μπορεί να μπει στο πρόγραμμα και στους κανόνες του σχολείου; Τι να κάνω που δείχνει αδιάφορο για ότι και αν γίνεται και δε θέλει να συμμετέχει στην ομάδα;

Ένα διήμερο βιωματικό σεμινάριο για την αξιοποίηση του παραμυθιού ως εργαλείο κοινωνικών δεξιοτήτων για  παιδιά με έλλειμμα στην επικοινωνία, και όχι μόνο…

Mία συνεργασία του Πρότυπου Ειδικού Πειραματικού Σχολείου Ρόδου με τα Εκπαιδευτήρια «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ» και καλεσμένη τη λογοπεδικό Μαρίτσα Καμπούρογλου εκπρόσωπο της Macaton Hellas.
Σάββατο 14 Μαρτίου  από τις 17:00 έως τις 20:00 και Κυριακή 15 Μαρτίου από τις 11: 00 έως τις 14:00 στην αίθουσα «Καλλιπάτειρα» των Εκπαιδευτηρίων «ΡΟΔΙΩΝ ΠΑΙΔΕΙΑ».
Είσοδος Ελεύθερη
Για το βιωματικό της Κυριακής περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων.  Για δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του πρότυπου ειδικού πειραματικού ή πληροφορίες στο τηλέφωνο του σχολείου 2241036501.
Χορηγος πικοινωνίας:  RodosReport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου