Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015

Αρνήθηκε ο Ηλίας Καματερός την χορήγηση βουλευτικού αυτοκινήτουΈγινε η κλήρωση για τα αυτοκίνητα των βουλευτών που εξελέγησαν για πρώτη φορά στις πρόσφατες εκλογές και αφορούσε 135   νεοεκλεγέντες Βουλευτές.

Ορισμένοι δεν δέχτηκαν να παραλάβουν  αυτοκίνητο, όπως και ο συμπατριώτης μας, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ,  Ηλίας Καματερός, που επέλεξε να μην δεχτεί την χορηγία, ακολουθώντας την προτροπή του προέδρου του κόμματος και τις εξαγγελίες που έγιναν, σε σχέση με τα όποια προνόμια των βουλευτών. 

Η πλειοψηφία των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος παρέλαβαν τα αυτοκίνητα που ... "δικαιούνταν", ενώ αρνήθηκαν, εκτός του Ηλία Καματερού, ο  Γιώργος Δημαράς, η Ελένη Ψαρρέα και Μουσταφά -Μουσταφά από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, από το ΠΟΤΑΜΙ οι Σταύρος Θεοδωράκης και Σταυρούλα Αντωνάκου, Γιώργος Αμυράς, Παναγιώτης Καρκατσούλης και Αντιγόνη Λυμπεράκη, ενώ από τους ΑΝΕΛ οι    Θανάσης Παπαχριστόπουλος και Νίκος Μαυραγάνης.

Δεν αποτελεί θέμα μείζονος σημασίας, όμως είναι δείγματα όλα αυτά των καιρών, των νοοτροπιών και των προσωπικών επιλογών του κάθε πολιτικού. 

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου