Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Αύριο η "πρώτη" του Ρ/Δ "Στο Κόκκινο - 96.9" της ΡόδουΗ επίσημη παρουσία του νέου  ραδιοφωνικού σταθμού "Στο Κόκκινο - 96.9", θα γίνει αύριο στη Ρόδο, με την παρουσία του διευθυντή του σταθμού Κώστα Αρβανίτη.

Ένα νέο ραδιόφωνο, που του ευχόμαστε να είναι καλοτάξιδο στα ερτζιανά της περιοχής μας.
Ακολουθεί δελτίο τύπου στου σταθμού:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 96.9»

Ο νέος ραδιοφωνικός σταθμός της Ρόδου "Στο Κόκκινο - 96.9", προσκαλεί τους πολίτες και τους φορείς του νησιού μας, στην επίσημη παρουσίαση του σταθμού και του προγράμματός του, το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015, στις 19.00, στο ξενοδοχείο Semiramis (συνεδριακό κέντρο Phaedra, διεύθυνση: Ιωάννη Μεταξά 18). 

Για το νέο «Κόκκινο», τις τοπικές εκπομπές και τις συνδέσεις με Αθήνα, θα μιλήσει ο δημοσιογράφος / διευθυντής Κώστας Αρβανίτης, ο υπεύθυνος προγράμματος του Κόκκινου Αθήνας Μάκης Μηλάτος, καθώς και άλλοι συντελεστές.   
Η  ακηδεμόνευτη, πολυφωνική και ελεύθερη από εξαρτήσεις ραδιοφωνία, ανοιχτή στους πολίτες και τα κινήματά τους, είναι το δικό μας φιλτράρισμα στο αρχιπέλαγος της ενημέρωσης και της μουσικής διασκέδασης.
Μετά την παρουσίαση, οι «Φίλοι του Κόκκινου» σας περιμένουν στη μεγάλη μας γιορτή, στη «Μέθεξη» (διεύθυνση: Ακτή Μιαούλη 12).


To Ραδιόφωνο που …ακούει! 
ΕΙΔΗΣΕΙΣ… ΕΚΠΟΜΠΕΣ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ…
Κόκκινο παντού, Κόκκινο για πάντα!


Στο Κόκκινο Ρόδου – 96.9: Αργοναυτών, Ιξιά, τηλ: 22410 96500
fb: Στο Κόκκινο - Ρόδος 96.9
email: kokkinorhodes@gmail.com 
Ακούστε διαδικτυακά: www.stokokkino.gr/kokkino-rod.php


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου