Πέμπτη, 5 Μαρτίου 2015

Η Ευρώπη που θέλει ο Σόιμπλε: 100 εξώσεις την ημέρα στην Ισπανία και με ΜΑΤΑυτή την Ευρώπη "ονειρεύεται" ο Σόιμπλε και ο Ραχόι εφαρμόζει πιστά  τις επιταγές, τις οποίες μάλιστα προεκλογικά είχε έλθει στην Ελλάδα για να δείξει στον τότε πρωθυπουργό, πως θα τις εφαρμόσει. 

Το μέγεθος της ανθρωπιστικής κρίσης δείχνουν τα στοιχεία για τις κατασχέσεις και τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας στην Ισπανία που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας, καθώς 100 ακίνητα κάθε ημέρα βγαίνουν στο σφυρί.  


Σύμφωνα με την έρευνα του Εθνικού Ινστιτούτου Στατιστικής της Ισπανίας (INE) οι πρώτες κατοικίες που κατασχέθηκαν την περασμένη χρόνια ανήλθαν σχεδόν σε 35.000 (για την ακρίβεια 34.680), ήτοι 95 την ημέρα, αριθμός που δείχνει μια ετήσια αύξηση κατά 7,4%!
 Οι ένοικοι αναγκάστηκαν να παραδώσουν τα κλειδιά τους στην τράπεζα για να τακτοποιήσουν την οφειλή τους ή να φύγουν πριν από την άφιξη των δικαστικών κλητήρων. 

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που οι εξώσεις γίνονται με τα ΜΑΤ, που σπάζουν τις πόρτες των σπιτιών και πετούν στην κυριολεξία στο δρόμο οικογένειες, που μπορεί να έχουν μικρά παιδιά, ηλικιωμένους και αρρώστους. 

"ΠΑΛΜΟΣ της ΚΑΛΥΜΝΟΥ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου