Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

"Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί" Σήμερα στην Κεντρική Πλατεία της Καλύμνου"Είμαστε άνθρωποι και όχι αριθμοί" πρέπει να είναι το σύνθημα κάθε Έλληνα και Ελληνίδας, κάθε Καλυμνιάς και Καλύμνιου, κάθε ελεύθερου ανθρώπου, σε κάθε γωνιά της χώρας και της Ευρώπης, χωρίς αγκυλώσεις και "αναίτιες" κομματικές περιχαρακώσεις. 

Σήμερα η πλατεία της Καλύμνου στις 18:00 αλλά και της κάθε περιοχής, θα πρέπει να γίνει χώρος μιας ιστορικής,  ειρηνικής επανάστασης των καταπιεσμένων και εξαθλιωμένων ελλήνων και η αρχή της οικοδόμησης μιας κοινωνίας της δικαιοσύνης και της προόδου.
 Δεν είμαστε μόνοι μας απέναντι στα "αδηφάγα" συμφέροντα και στις ληστρικές πολιτικές, αλλά συμπαρατάσσεται μαζί μας όλη η Ευρώπη και οι λαοί όλου του κόσμου.
 Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να διαπραγματευτεί, έχοντας στο πλάι της τον ελληνικό λαό,  σύσσωμο και αποφασισμένο να μην επιτρέψει ξανά την ποδοπάτηση της Αξιοπρέπειάς του, της Εθνικής του Ανεξαρτησίας και πως δεν παζαρεύεται την επιβίωση του και το μέλλον των επόμενων γενεών, που υπονόμευσαν με κυνισμό οι πολιτικές της εθνικής ταπείνωσης. Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου