Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

“Ανεξάρτητοι Έλληνες” και εθνική συνείδησηΓια την εβδομάδα που πέρασε όλες οι δημοσκοπήσεις που πραγματοποιήθηκαν συγκλίνουν σε τρεις βασικές διαπιστώσεις.

Πρώτη η σταθερή πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη η αποσυσπείρωση των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας που της αποστερεί πια κάθε ελπίδα παραμονής στην εξουσία και τρίτη η σταθερή αλλά αισθητή, ενίσχυση των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” που καθιστά βέβαιη πια την είσοδο του κόμματος στη Νέα Βουλή.


Η σταθερή ανοδική πορεία των “Ανεξάρτητων  Ελλήνων” εκφράζει την εμπιστοσύνη των πολιτών στις αρχές, στις αξίες που πρεσβεύει και στους ασυμβίβαστους αγώνες που έδωσε και συνεχίζει να δίνει ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης των Σαμαρά και Βενιζέλου.

Εκφράζει ακόμα την εκτίμηση και τον σεβασμό στο πρόσωπο του προέδρου μας Πάνου Καμμένου γιατί, χωρίς να υπολογίζει το πολιτικό κόστος, πολέμησε όσο κανένας άλλος πολιτικός ηγέτης το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της χώρας, με πολλές και σοβαρές καταγγελίες διαπλοκής και διαφθοράς.

Σύρθηκε στα δικαστήρια από βρώμικους οικονομικούς παράγοντες και δημοσιογράφους, οργανέτα μεγαλοεκδοτών και μεγαλοκαναλαρχών, εργολάβων του Δημοσίου, επειδή ακριβώς, είχε καταγγείλει τα τεράστια δάνεια που πήραν, τις μεγάλες και απλήρωτες οφειλές τους στα ασφαλιστικά ταμεία, στους εργαζόμενους και στο ελληνικό Δημόσιο.

Γι αυτούς ο Πάνος Καμμένος ήταν “κόκκινο πανί”, πολεμήθηκε λυσσαλέα αλλά δεν λύγισε σε καμιά στιγμή, και όταν ακόμα είδε βουλευτές του να αποχωρούν από το κόμμα, κατόπιν πιέσεων όλων εκείνων που συνθέτουν τη διαπλοκή στην Ελλάδα.

Σ’ αυτά τα δίσεκτα χρόνια της σκληρής μνημονιακής πολιτικής στάθηκε με θάρρος και συνέπεια στο πλευρό των δοκιμαζόμενων πολιτών, στο πλευρό των μη προνομιούχων, και ήταν αυτός που πρώτος μίλησε για κατοχή της Ελλάδας από την Τρόικα και τη Γερμανία της Μέρκελ.

Ο Πάνος Καμμένος και οι “Ανεξάρτητοι  Έλληνες” σ’ αυτό το διάστημα υπήρξαν η εθνική συνείδηση της Ελλάδας, θέτοντας τα εθνικά ζητήματα όπως το Αιγαίο, την Κύπρο και την ανακήρυξη ΑΟΖ, στην πρώτη γραμμή, καταγγέλλοντας την ενδοτική πολιτική της συγκυβέρνησης, όχι μόνο για την Τουρκία αλλά και τις βαλκανικές χώρες που επιβουλεύονται την πατρίδα.

Οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες”, επίσης, ήταν αυτοί που κατήγγειλαν την Τουρκία και τον νεοθωμανικό επεκτατισμό της, για την ύπουλη διείσδυση των Προξενείων της σε Θράκη και Δωδεκάνησα, επιχειρώντας να θέσουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο ζήτημα τουρκικής μειονότητας σε Θράκη, Ρόδο και Κω.

Και τώρα ακόμα οι “Ανεξάρτητοι Έλληνες” είναι η μόνη πολιτική δύναμη που προεκλογικά θέτει την ανάγκη δημιουργίας μιας “Εθνικής - Πατριωτικής – Δημοκρατικής Συμμαχίας”, γιατί μόνον έτσι μπορεί να οικοδομηθεί η Ελλάδα που οραματιζόμαστε.

Οι  “Ανεξάρτητοι Έλληνες” και στη νέα Βουλή θα είναι η πολιτική δύναμη που εγγυάται και θα πρωτοστατήσει στην ομαλή πορεία της χώρας προς την ανασυγκρότησή της σε όλους τους τομείς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου