Παρασκευή, 9 Ιανουαρίου 2015

Άγγελος Καλαθιανάκης: "Για ένα αύριο που αξίζει σε όλους τους Δωδεκανησίους"Η γνωστή εδώ και μέρες υποψηφιότητα του Άγγελου Καλαθιανάκη από Κάλυμνο, αντ/δρου του Επιμελητηρίου, ανακοινώθηκε και επίσημα από το κόμμα της ΝΔ, σε συνδυασμό με την άφιξη του Αντ. Σαμαρά στη Ρόδο. Ο συμπατριώτης μας Α. Καλαθιανάκης, έδωσε στην δημοσιότητα επιστολή με την οποία ανακοινώνει την υποψηφιότητά του για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. 

"Μια νέα ημέρα ξεκινά και επίσημα πλέον για τα Δωδεκάνησα. Οι υποψηφιότητες κλειδώνουν, και για τους έμπειρους της υπόθεσης, πρόκειται για ένα απ΄τα δυνατότερα σε ποιότητα και κύρος ψηφοδέλτια των τελευταίων τριών δεκαετιών.
Με ιδιαίτερη χαρά και μεγαλύτερη εξίσου ευθύνη, αποδέχθηκα την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για την κάθοδο μου στις προσεχείς εκλογές.

Σεβόμενος την συνεχή στήριξη των Καλυμνίων συμπολιτών στον τίμιο αγώνα που δίνω χρόνια τώρα για τον τόπο που αγαπώ, συντάσσομαι με συνέπεια και εντιμότητα στην μάχη για τη σταθερότητα της Χώρας.

Συντάσσομαι δυναμικά, στο πλευρό του Πρωθυπουργού και προέδρου Αντώνη Σαμαρά.

Πιστός στις κοινές μας Αξίες, δηλώνω παρών στις προκλήσεις της εποχής, και στις κινδυνολογίες αποσταθεροποίησης της αγοράς που ορισμένοι επενδύουν. Στην κοινή μας μοίρα, εναποθέτω τις ελπίδες μου για ένα αύριο που αξίζει σε όλους τους Δωδεκανησίους.

Στο τόπο που μεγάλωσα και ζω, στην ιδιαίτερη πατρίδα μου την Κάλυμνο, δεσμεύομαι γι’ ακόμη μια φορά - ηχηρή παρέμβαση στα δυσμενή προβλήματα που ταλανίζουν την οικονομία.

Αυτό έμαθα, και έτσι θα συνεχίσω.

Με δέσμευση και πράξη.

Με συνοδοιπόρο και συναγωνιστή την κοινωνία, ζητώ την λαϊκή βούληση να κάνουμε ένα βήμα μπροστά.

Ένα βήμα για τη πρόοδο των νησιών μας.

Ένα βήμα παραπέρα, για τις Άξιες που διέπουν την Δημοκρατία και την ανθρώπινη κοινωνική πρωτοβουλία.

Με πρωτοπόρο την ΑΛΗΘΕΙΑ, αλλάζουμε σελίδα. Μηδενίζουμε ανεύθυνες τακτικές, και δίνουμε ένα ΤΕΛΟΣ στις επικίνδυνες και άνευ λογικής – θεωρίες.

Είμαστε εδώ, ενωμένοι, να διασφαλίσουμε το συμφέρον του τόπου.

Εγγυούμαστε το Αύριο, γιατί γνωρίζουμε & μπορούμε.

Με την Ελλάδα δεν παίζουμε, και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν κακοδιαχειριστή, να παίξει με την ευρωπαϊκή μας πορεία.

Από σήμερα, απ’ την ισχυρή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη Ρόδο, ξεκινώ με τους συνυποψηφίους μου ένα σκληρό αγώνα.

Τον αγώνα για τα νησιά μας. Καλυμνιές & Καλύμνιοι, νησιώτες και συναγωνιστές, πάμε μαζί – μια γροθιά, με όραμα και όρεξη, να αλλάξουμε ΠΡΑΓΜΑΤΙ εποχή. Να παλέψουμε για το αύριο, και να γυρίσουμε σελίδα στη μιζέρια της καταστροφικής ευχολογίας.

Όλοι μαζί, στη νεα εποχή ‘’Λέμε αλήθειες - εγγυούμαστε το αύριο.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - Αντώνης Σαμαράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου