Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Άγγελος Καλαθιανάκης: "Παρών σήμερα και αύριο για την Κάλυμνο και τα Δωδεκάνησα"Έμπορος στο επάγγελμα ο Άγγελος Καλαθιανάκης, βιώνει μαζί με τους συμπατριώτες του την δύσκολη και αβέβαιη κατάσταση στην χώρα και επέλεξε να "εκτεθεί" στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου,  θέλοντας να αγωνιστεί για την πρόοδο των νησιών της περιοχής.

Απευθύνεται για πρώτη φορά στους Δωδεκανήσιους και ζητά την ψήφο τους, για την ερχόμενη Κυριακή και δίνει ως "εγγύηση" την διαρκή παρουσία του στα τοπικά δρώμενα, ως Πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Καλύμνου και ως πρώτος Αντ/δρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου.
Με αίσθημα ευθύνης, όπως δηλώνει ο ίδιος, απευθύνεται  στους Καλύμνιους και Δωδεκανησίους και ζητά "την ηχηρή σας παρουσία για την πρόοδο των νησιών μας. Ζητώ το δικό σας παρόν, στη μάχη του Αύριο, της σταθερότητας και της ευρωπαϊκής μας πορείας. Ζητώ περήφανα την δική σας στήριξη αυτές τις δύσκολες ώρες, για να παλέψουμε μαζί τον Λαϊκισμό και τις καταστροφικές ψηφοθηρικές τακτικές. Σας θέλω δίπλα μου, σας χρειάζομαι."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου