Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015

“Ανεξάρτητοι Έλληνες” "Τα βάρβαρα μέτρα της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης διέλυσαν κυριολεκτικά τη μεσαία τάξη"Το σημερινό άρθρο του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αναφέρεται στην δυσμενή θέση που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία και ιδιαίτερα η μεσαία τάξη, η οποία έχει κυριολεκτικά διαλυθεί, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

 “Ανεξάρτητοι Έλληνες” και Μεσαία Τάξη.15 Ιανουαρίου 2014Η βίαιη ανατροπή των συνθηκών ζωής του μέσου Έλληνα πολίτη με τα βάρβαρα μέτρα της μνημονιακής πολιτικής της συγκυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ έχει κυριολεκτικά διαλύσει τη μεσαία τάξη.

Νοικοκυραίοι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες δεν άντεξαν τη βαρβαρότητα των μέτρων λιτότητας και στο διάστημα των τελευταίων πέντε χρόνων είδαν τις επιχειρήσεις τους να λυγίζουν και να βάζουν λουκέτο.

Εργαζόμενοι στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα είδαν το εισόδημά τους να συρρικνώνεται και να οδηγούνται κάτω από τα όρια της φτώχειας.

Συνταξιούχοι είδαν τις συντάξεις τους να πετσοκόβονται άγρια και να μην μπορούν, στα γηρατειά τους, να έχουν μια αξιοπρεπή ζωή, να αδυνατούν να πληρώνουν τα φάρμακά τους, καθώς η συγκυβέρνηση των Σαμαρά και Βενιζέλου έχει διαλύσει το Εθνικό Σύστημα Υγείας και το κοινωνικό κράτος.

Σ’ αυτό το διάστημα η μεσαία τάξη, η ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας δέχθηκε το ισχυρότερο πλήγμα, με συνέπεια την αποσύνθεση του κοινωνικού ιστού.

Πρόκειται, όπως δήλωσε προ ημερών ο πρόεδρος των “Ανεξάρτητων Ελλήνων” Πάνος Καμμένος, για έγκλημα κατά της ελληνικής κοινωνίας.

Μιλώντας χθες στο ραδιόφωνο της ΕΡΑ το κορυφαίο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης ομολόγησε πράγματι ότι η μεσαία τάξη βρίσκεται στα όρια της διάλυσης, και ότι θα είναι πρώτη προτεραιότητα για τη Νέα Δημοκρατία, αν επανεκλεγεί, η αποκατάστασή της.

Θα πιστέψουν οι πολίτες, αυτούς που προκάλεσαν το κοινωνικό έγκλημα της φτωχοποίησης εκατομμυρίων ελληνικών νοικοκυριών;

Όχι βέβαια. Γιατί η συγκυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ αυτό που πέτυχε, στο όνομα της “σωτηρίας” της Πατρίδας, με την τυφλή υπακοή της στις εντολές της Τρόικα, είναι να γίνουν οι φτωχοί φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι.

Σε λιγότερο από δέκα ημέρες όλοι αυτοί οι “μη προνομιούχοι” πολίτες θα δώσουν στις κάλπες τη δική τους απάντηση στη βάρβαρη πολιτική των μνημονίων.

Οι “Ανεξάρτητοι  Έλληνες” και ο πρόεδρός τους Πάνος Καμμένος έχουν δώσει, μέσα και έξω από τη Βουλή, μάχες για ν’ αποτραπεί το κοινωνικό έγκλημα σε βάρος της μεσαίας τάξης.

Και με τη βέβαιη παρουσία τους και στη νέα Βουλή θα συνεχίσουν τον αγώνα για την αποκατάσταση της πρωτόγνωρης κοινωνικής αδικίας.

Οι “Ανεξάρτητοι  Έλληνες” αποτελούν την πολιτική δύναμη που εγγυάται την κοινωνική ανασυγκρότηση της χώρας.

Γιατί μια χώρα χωρίς ισχυρή κοινωνία και ισχυρή οικονομία την περιμένουν εθνικές περιπέτειες.

Και αυτό το γνωρίζουν καλά οι Έλληνες πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου