Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Στην Λέρο ο Μ. Κόνσολας και σε Κάσο - Κάρπαθο ο Β. Υψηλάντης Στα νησιά της Λέρου, Κάσου και Καρπάθου περιόδευσαν οι υποψήφιοι βουλευτές Δωδεκανήσου με την Νέα Δημοκρατία, Μάνος Κόνσολας και Βασίλης Υψηλάντης, στα πλαίσια των εξορμήσεών τους στην περιοχή. 

«Είμαι παρών με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και δύναμη για τη Λέρο και τους ανθρώπους που ζουν σε αυτό το νησί" δήλωσε μεταξύ των άλλων ο Μάνος Κόνσολας κατά την σημερινή του περιοδεία στην Λέρο.  Κατά την παραμονή του είχε επαφές με φίλους του και με φορείς του νησιού και αναφέρθηκε στην λειτουργία του ΙΕΚ στο νησί και στην επιθυμία του να επεκταθούν τα τμήματά του, ενώ έκανε και ειδική αναφορά στο θέμα της αξιοποίησης των εγκαταστάσεων του Θεραπευτηρίου Λέρου αλλά και στις προοπτικές ανάπτυξης του καταδυτικού τουρισμού.

Ο έτερος "γαλάζιος" υποψήφιος Βασίλης Υψηλάντης βρέθηκε για διήμερη περιοδεία στα νησιά της Καρπάθου και της Κάσου. Στην Κάρπαθο είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με τον Δήμαρχο κ. Ηλία Λάμπρου και να συζητήσει θέματα που αφορούν το νησί και τον Δήμο γενικότερα. Στην Κάσο επισκέφτηκε το Δημαρχείο όπου συναντήθηκε με την Αντιδήμαρχο κ. Μαρία Μαλανδρή και με πολλούς κατοίκους του νησιού. "Παλμός της Καλύμνου"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου