Τρίτη, 6 Ιανουαρίου 2015

Σεβαστός Κορφιάς: "Σ' αυτές τις κρίσιμες εκλογές θα αγωνιστώ ενάντια στους δήμιους των ονείρων μας"Είναι ήδη γνωστό, όπως δημοσιεύσαμε και σε προηγούμενο  άρθρο, πως ο "νεαρός" συμπατριώτης μας Σεβαστός Κορφιάς, θα είναι υποψήφιος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου με τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ του Π. Καμμένου.

Ο 28χρονος Σεβαστός, θα είναι η δεύτερη φορά που θα "μετρήσει" τις δυνάμεις του και θα απευθυνθεί στην Δωδεκανησιακή κοινωνία, διεκδικώντας την ψήφο των συμπατριωτών μας.
Σήμερα,  επικοινωνεί με σχετικό δελτίο τύπου και ανακοινώνει στους Δωδεκανησίους και επίσημα την συστράτευσή του με τους ΑΝ.ΕΛ.

Δελτίο τύπου  6-1-2015

Υποψηφίος βουλευτής Δωδεκανήσου 

ΣΕΒΑΣΤΟΣ Γ. ΚΟΡΦΙΑΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ   ΕΛΛΗΝΕΣ - ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.

Συμπατριώτες μου! 

Ήρθε το τέλος όλων αυτών των συμμοριών που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια και με μοναδικό όπλο τον εκφοβισμό και την τρομοκρατία χειραγωγούσαν το λαό μας.      
Όλοι γνωρίζετε  πως ήμουν πάντα στο πλευρό του Πάνου Καμμένου, έτσι θεωρώ πως τώρα πρέπει να σταθώ όρθιος και στο ύψος των περιστάσεων.
Θα είμαι λοιπόν υποψήφιος σ' αυτές τις εκλογές, ίσως από τις κρισιμότερες που έγιναν στη χώρα, με τους Ανεξάρτητους Έλληνες!   
 Όλοι αυτοί οι εγκληματίες που τόσα χρόνια είχαν εντολή να οδηγήσουν τη χώρα στην καταστροφή, οι υπεύθυνοι χιλιάδων αυτοκτονιών, οι δήμιοι των ονείρων μας, πρέπει να πληρώσουν και θα πληρώσουν!       
Οφείλουμε να προσπαθήσουμε!    
Θα αγωνιστούμε και θα νικήσουμε,  γιατί το δίκιο είναι με το μέρος μας! 
Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!  

Ήμασταν πολλοί 
μα τώρα είμαστε περισσότεροι 
κι η πατρίδα μας χρειάζεται ΟΛΟΥΣ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου