Σάββατο, 24 Ιανουαρίου 2015

Μας καταδίκασαν με την κρίση και τα μνημόνια, να τους τιμωρήσουμε με την ψήφο μαςΗ Δημοκρατία ακόμα και στην αντιπροσωπευτική της μορφή, δίνει την δυνατότητα στον πολίτη να εκφράζεται στις εκλογές και να στέλνει το μήνυμά του με την ψήφο του.

Η ψήφος δεν είναι μια απλή διαδικασία εκλογής κυβέρνησης και εκπροσώπων στην εθνική αντιπροσωπεία, είναι καταρχάς έκφραση της επιθυμίας των πολιτών για τον τρόπο με τον οποίο θέλουν να ασκείται η πολιτική στον τόπο τους, αφού απ' αυτήν εξαρτάται και η ποιότητα της καθημερινότητάς τους.
Επί πέντε χρόνια και πλέον, οι εντολοδόχοι της επιθυμίας του λαού, μετέβαλαν την εξουσία που τους δόθηκε σ' ένα αδυσώπητο και ανηλεή σφυροκόπημα των ελλήνων πολιτών, στην καταρράκωση της αξιοπρέπειας του λαού, στην εξαθλίωση, την ανεργία και την πείνα.
Με το πρόσχημα της χρεοκοπημένης οικονομίας, παρέδωσαν την χώρα στα ληστρικά συμφέροντα των διεθνών τοκογλύφων και της παγκόσμιας πλουτοκρατίας και χρησιμοποίησαν την ψήφο του ελληνικού λαού, για να τον "δέσουν" χειροπόδαρα με τα μνημόνια, υποθηκεύοντας το μέλλον του τόπου και των επερχόμενων γενεών.
Αντί να απολογηθούν για το έγκλημα που διέπραξαν για δεκαετίες, αφού αυτοί ήταν που ασκούσαν την εξουσία στον τόπο, προσπάθησαν να πείσουν τον ανίσχυρο και εξαθλιωμένο άνθρωπο της καθημερινότητας, πως είναι συνυπεύθυνος γι όλο αυτό το χάος, όμως πρέπει μόνο εκείνος να πληρώσει την κρίση του δικού τους συστήματος, τις δικές τους πολιτικές και την ανικανότητα να διαχειριστούν την τύχη του τόπου.
Μετά τις εκλογές του 2012, στις οποίες επιχείρησαν και εν μέρει πέτυχαν, την τρομοκράτηση του "φοβισμένου" πολίτη, παρέλαβαν μια ισχνή πλειοψηφία και με αυτήν συνέχισαν την καταστροφική τους πολιτική, βαθαίνοντας την φτώχεια και καταρρακώνοντας την περηφάνια ενός τόπου και πίστευαν πως μπορούν να επαναλάβουν το εγχείρημά τους, αλλά ... "λογάριαζαν χωρίς τον λαό".
Παρά το γεγονός ότι λάμβαναν τα μηνύματα από την κοινωνία και εισέπρατταν την άρνηση, την απόρριψη και δεν μπορούσαν να σταθούν αλοιδώρητοι σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση, παρέμεναν γαντζωμένοι στις κυβερνητικές τους θέσεις, αρνούμενοι να αποδεχτούν το γεγονός πως δεν αντιπροσώπευαν την λαϊκή βούληση, αλλά αποτελούσαν μια τραγική, για την μοίρα της χώρας, μειοψηφία.
 
Ήλθε πλέον η στιγμή να τιμωρηθούν! Η "Εντολή" στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ και η εξουσία στον ΛΑΟ!

Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της μεταπολεμικής Ελλάδας, που καλείται η αριστερά να αναλάβει τις τύχες του τόπου. Μετά από δεκαετίες "αγοραφοβικής"  πρακτικής, η ελληνική αριστερά αποφάσισε να διεκδικήσει την εξουσία και αυτό αμέσως "μεταφράστηκε" σ' ένα "εκτίναγμα" του ποσοστού της, που την φέρνει στην κυβέρνηση. Ο λαός της έδωσε την δύναμη για να εκτιναχθεί και να διεκδικήσει από τους υπηρέτες των ξένων συμφερόντων, από τους εκποιητές της δημόσιας περιουσίας, από τους εντολείς της εξόντωσης του λαού, την εξουσία που δεν ανήκει σ' αυτούς αλλά στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

25 Ιανουαρίου, η μέρα της τιμωρίας του λαού

Και η Ελλάδα, η χώρα που θέλησαν να υποτάξουν οι τοκογλύφοι της Μερκελιστικής συμμορίας, θα υψώσει το ανάστημα και θα δείξει σ' όλη την Ευρώπη, πως ένας λαός μπορεί να υψώσει το ανάστημά του ως ανάχωμα στα σχέδια που επιβουλεύονται την μοίρα του. 

Η αυριανή μέρα θα είναι η αρχή της μεγάλης Ανατροπής και της νίκης του λαού απέναντι σ' όλους εκείνους που χρόνια τώρα αποδέχονται και ψηφίζουν τις επιταγές των ξένων αφεντικών τους. 

Θα είναι η μέρα της τιμωρίας για όλους αυτούς που αντιμετώπιζαν με κυνικότητα μιαν ολόκληρη κοινωνία, που προκλητικά αδιαφορούσαν για την φτώχεια και το φάσμα της πείνας, που μιλούσαν για τις θυσίες του ελληνικού λαού, χωρίς να διαισθάνονται πραγματικά το μέγεθος τους, αλλά τις θεωρούσαν απλώς νούμερα και ποσοστά. 

Η "Ύβρις" που διέπραξαν εις βάρος της ιστορίας και του μέλλοντος του τόπου, έφερε ήδη την "Νέμεση" και αναμένεται η Τίσις, η τιμωρία, αυτών που με "ελαφριά τη καρδία" ψήφιζαν μνημόνια και εφαρμοστικούς νόμους, που καταδίκαζαν στην δυστυχία τον λαό και υπάκουαν στις όποιες εντολές, με μόνο κριτήριο την παραμονή τους στην εξουσία.

Η τιμωρία περιμένει αυτούς που περιφέρονταν ανάμεσα στον κόσμο περιτριγυρισμένοι από τα ΜΑΤ, γιατί φοβόταν τις αποδοκιμασίες. 

Για όλους αυτούς που είχαν καταντήσει τις παρελάσεις των Εθνικών Επετείων "οικογενειακή υπόθεση", χωρίς τους πολίτες που τους θεωρούσαν όλους "ανεπιθύμητους" και "ταραχοποιοά στοιχεία". 

Που απαγόρευαν από τους γονείς να καμαρώσουν τα παιδιά τους, τα οποία τους γύριζαν το πρόσωπο, τους μούντζωναν, τους αποστρέφονταν γιατί είχαν πια αγανακτήσει και δεν άντεχαν άλλο να βλέπουν τους συμμαθητές τους να λιποθυμούν από την πείνα, τους δασκάλους τους ρακένδυτους να απολύονται και τα σχολεία άδεια από παιδεία και γνώση, αλλά γεμάτα απελπισία και απογοήτευση. 

Δεν φοβόμαστε πια, δεν είμαστε μόνοι, όλος ο κόσμος είναι μαζί μας, όλη η Ευρώπη είναι στο πλευρό της Ελλάδας γιατί δίνει την ΕΛΠΙΔΑ για το αύριο, όλοι οι λαοί της γηραιάς ηπείρου παρακολουθούν με αγωνία και ελπίζουν στην αυριανή μέρα, που θα σημάνει την αρχή και της δικής τους απελευθέρωσης και της αναζωπύρωσης της δικής τους ΕΛΠΙΔΑΣ.

"Όργή λαού ...  Γραμματείς και Φαρισαίοι και Υποκριταί" ήλθε το "πλήρωμα του χρόνου"!

Θανάσης Αθανασίου

Φιλόλογος 

Διαχειριστής της ηλεκτρ. σελίδας "Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου