Σάββατο, 10 Ιανουαρίου 2015

Γ. Κασσάρας: "Σταθερά στον αγώνα για ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής"Μετά την χθεσινή εξέλιξη με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Δωδεκάνησο, το οποίο τελικά δεν είχε "το άρωμα της διεύρυνσης", αφήνοντας απ' έξω σημαντικές δυνάμεις της περιοχής, όπως τον Γιώργο Κασσάρα, που θα μπορούσαν να ανεβάσουν σημαντικά τα ποσοστά του κόμματος στις εκλογές, ο πρώην βουλευτής έδωσε στην δημοσιότητα την παρακάτω δήλωση. 

Με αξιοπρέπεια, συνέπεια και πίστη στις αρχές που διακήρυξε,  ο Γ. Κασσάρας θα συνεχίσει να πορεύεται στην περιοχή και να αποτελεί ένα σημαντικότατο πολιτικό κεφάλαιο για την Κάλυμνο και τα Δωδεκάνησα.
 (Φώτο από Αρχιπέλαγος)

Ακολουθεί η επιστολή όπως δόθηκε στην δημοσιότητα: 

Αγαπητοί φίλοι,

όπως διαπιστώσατε δεν συμπεριλαμβάνομαι στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στα Δωδεκάνησα.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά, όλους όσους στήριξαν την υποψηφιότητά μου και κυρίως τους πολλούς φίλους και συμπατριώτες για την ενθάρρυνση, την εμπιστοσύνη και την αγάπη τους.

Τους διαβεβαιώνω ότι ανεξαρτήτως αυτού, παραμένω σταθερός στις ιδέες και απόψεις μου, για την ανάγκη ανατροπής της ασκούμενης μνημονιακής κυβερνητικής πολιτικής και όπως έχω τοποθετηθεί δημοσίως, χρόνια τώρα, αυτόν τον στόχο θα εξακολουθήσω να υπηρετώ με κάθε τρόπο, μέχρι την επίτευξή του.

Γιώργος Κασσάρας

"Παλμός της Καλύμνου"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου