Πέμπτη, 22 Ιανουαρίου 2015

Η Κεντρική Ομιλία Άγγελου Καλαθιανάκη στην ΚάλυμνοΤην κεντρική του ομιλία στην Κάλυμνο πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 21 Ιανουαρίου, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στα Δωδεκάνησα, συμπατριώτης μας Άγγελος Καλαθιανάκης.

Στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας ο Καλύμνιος υποψήφιος μίλησε στην αίθουσα του Αναγνωστηρίου, σε ένα αρκετά μεγάλο ακροατήριο, απευθυνόμενος στους συμπατριώτες του και καλώντας τους να στηρίξουν την υποψηφιότητά του την Κυριακή 25 Ιανουαρίου.   Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο Α. Καλαθιανάκης, η παρουσία του κόσμου ήταν ενθαρρυντική για τον αγώνα που διεξάγει για την Κάλυμνο και τα νησιά της Δωδεκανήσου. 

Το παρών στην ομιλία έδωσε ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος. Ο Γ. Χατζημάρκος ως γνωστόν έχει συνεργαστεί στενά με τον Καλύμνιο υποψήφιο τόσο σε επίπεδο Επιμελητηρίου, όσο και στις πρόσφατες περιφερειακές εκλογές, αφού ο Α. Καλαθιανάκης ήταν στο ψηφοδέλτιο του σημερινού Περιφερειάρχη. 

Στην εκδήλωση παρέστη και ο Δήμαρχος Καλυμνίων Γιάννης Γαλουζής, αλλά και οι Έπαρχοι Καλύμνου και Κω, Γιάννης Θεμέλαρος και Γιώργος Χαλκιδιός, ενώ τον υποψήφιο βουλευτή προλόγισαν ο Πρόεδρος της ΤΟ της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μαρίνος και ο "παλαίμαχος" του κόμματος Δρόσος Ταυλάριος, ο οποίος να σημειώσουμε πως συμπαρίσταται στην προσπάθεια του Α. Καλαθιανάκη με την πείρα και τις γνώσεις του σε επίπεδο εθνικών εκλογών.   

Η παρουσία του κόσμου έδειξε μια καλή οργάνωση και κινητοποίηση των φίλων του κόμματος και του Καλύμνιου υποψηφίου.

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου