Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Η. Καματερός: "Επιδοτούν ξενοδοχεία στην Κω, απέναντι από Κάλυμνο, για κατασκευή τοίχου αναρρίχησης από μπετόν"Επιδότησαν από Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Ξενοδοχείο στην Κω, που βρίσκεται στα βόρεια παραλία του νησιού (απέναντι από την Κάλυμνο), στα πλαίσια προώθησης των εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, για να ... κατασκευάσει τοίχο αναρρίχησης από μπετόν!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε ο υποψήφιος βουλευτής με το ΣΥΡΙΖΑ Ηλίας Καματερός, κατά την χθεσινή εκδήλωση του κόμματος του στην Κάλυμνο.


Ο υποψήφιος Βουλευτής και αρχιτέκτονας μηχανικός στο Επάγγελμα, με την αποκάλυψη του αυτή, ήθελε να καυτηριάσει και να αναδείξει το που σκορπίζονται τα εκατομμύρια των επιδοτήσεων.


Και διερωτήθηκε , πως είναι δυνατό, να δίνεται τέτοια επιδότηση σε Ξενοδοχείο της Κω ,για να φτιάξει τοίχο αναρρίχησης από μπετόν , για δήθεν προώθηση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού, όταν το γειτονικό νησί της Καλύμνου αποτελεί παγκόσμιο κέντρο αναρριχητικού τουρισμού και χιλιάδες αναρριχητές απ’ όλο τον κόσμο, το επισκέπτονται κάθε χρόνο για να αναρριχηθούν στις εκατοντάδες αναρριχητικές διαδρομές που έχουν δημιουργηθεί; 


(Πηγή:  http://kalymnos-news.gr)

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου