Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

"Αυστηρές συστάσεις" προς την Ραχήλ από τον ΣΥΡΙΖΑΤην οργή του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του προκάλεσαν οι δηλώσεις που έκανε η υποψήφια-συνεργαζόμενη με το κόμμα βουλευτής Ραχήλ Μακρή.


Συγκεκριμένα η Ρ. Μακρή  δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή πως " αν χρειαστεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει χρήμα εκτιμώντας μάλιστα ότι αυτό θα μπορούσε να φτάσει σε ύψος τα 100 δισ. ευρώ", φέρνοντας σε "δύσκολη θέση" την Κουμουνδούρου και τα στελέχη της, που αναγκάστηκαν να κάνουν αυστηρές συστάσεις στην συνεργαζόμενη βουλευτή και μάλιστα δημοσίως. 


Ο Δ. Παπαδημούλης έγραψε στο twiiter, χαρακτηριστικά «Θερμή παράκληση προς υποψήφιους-ες: Αν δεν γνωρίζουν ενα θέμα, ας μην αυτοσχεδιάζουν. Οι πολίτες ζητούν σοβαρότητα κ σαφήνεια, από όλους», ενώ στην ίδια κατεύθυνση ο υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μηλιός σχολίασε πως οι «εκτός ΣΥΡΙΖΑ» πρέπει να προστατεύσουν όσα πέτυχε το κόμμα «με κόπο αγώνες και αρχές».


Οι επιλογές της Κουμουνδούρου σε σχέση με τις συνεργασίες και μάλιστα αυτές που προέκυψαν την ... τελευταία στιγμή με την ψηφοφορία για τον Π.τ.Δ., δείχνουν πως μπορούν να "προκαλέσουν" προβλήματα στο κόμμα στην τελική ευθεία προς τις εκλογές.

Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιο που έκανε ο Πάνος Καμμένος για την Ρ. Μακρή, ο οποίος είπε πως «Για τη Ραχήλ Μακρή απολογούμαι 2,5 χρόνια, δεν μπορώ άλλο. Ας απολογηθεί ο κύριος Τσίπρας, πια. Όσα είπε η κ. Μακρή είναι αστεία πράγματα και κάνουν πολύ κακό. Νομίζω ότι θα έπρεπε να σκεφτούνε πριν την πάρουν στο ΣΥΡΙΖΑ, με αυτές τις υπερβολές τις οποίες έλεγε και στο παρελθόν».


"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου