Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2015

Ένας Δωδεκανήσιος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος στην νέα κυβέρνηση

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και σε αναμονή της ανακοίνωσης του νέου κυβερνητικού σχήματος από τον Αλέξη Τσίπρα, βέβαιη πρέπει να θεωρείται η τοποθέτηση στην θέση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου του Γαβριήλ Σακελαρίδη

Μετά την επιλογή του από τον Α. Τσίπρα ως υποψηφίου για την διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας, ο "μικρός" του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σακελαρίδης που γεννήθηκε μόλις το 1980, θα κληθεί να υπηρετήσει την νέα κυβέρνηση δίπλα στον Πρωθυπουργό, αφού ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είναι ο "εκ δεξιών" πάντα του Προέδρου της κυβέρνησης.

Ο 35χρονος Γαβριήλ Σακελλαρίδης, είναι από τα πλέον "έμπιστα" πρόσωπα του νέου πρωθυπουργού και βρίσκεται στο στενό του περιβάλλον. Με καταγωγή από Νίσυρο αλλά και Κάλυμνο, ο "νεαρός" οικονομολόγος, με σπουδές σε Ελλάδα και Αμερική και μέλος του ΔΣ του ινστιτούτου "Νίκος Πουλαντζάς", είχε δώσει με επιτυχία την μάχη για τον Δήμο της Αθήνας, ως "εκλεκτός" του Προέδρου Αλ. Τσίπρα και δυσκόλεψε πολύ τον Γ. Καμίνη, αφού τερμάτισε δεύτερος μεν αλλά με ένα πολύ μεγάλο ποσοστό της τάξης του 48,60% στις εκλογές του 2014.

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου