Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Κεντρική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στην Κάλυμνο με την Αγλαΐα ΚυρίτσηΣτην  αίθουσα του Αναγνωστηρίου έγινε χθες Τρίτη (20/1/15) η κεντρική εκδήλωση  του ΣΥΡΙΖΑ Καλύμνου, με βασική  ομιλήτρια την υποψ. βουλευτή επικρατείας του κόμματος, δημοσιογράφο Αγλαΐα Κυρίτση.


Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι υποψήφιοι βουλευτές στα Δωδεκάνησα, Ηλίας Καματερός γραμματέας της ΝΕ Βορείου Συγκροτήματος του κόμματος, γνωστό στέλεχος της αριστεράς στης περιοχή μας,  με πολύχρονη παρουσία στον χώρο και η Ματίνα Κατσίβελη από Λέρο. 

Οι ομιλητές στάθηκαν στην ανάγκη στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στις 25 Ιανουαρίου και την ανάδειξή του σε πρώτο κόμμα με αυτοδυναμία, ώστε να τελειώσει η καταστροφική λιτότητα των μνημονιακών πολιτικών και να έλθει η Ελπίδα για την Ελλάδα και την Ευρώπη. 

Η κεντρική ομιλήτρια Α. Κυρίτση αναφέρθηκε φυσικά εκτός των άλλων και στην περίπτωση της ΕΡΤ, στο "μαύρο" που επιβλήθηκε, αφού ήταν δημοσιογράφος της κρατικής τηλεόρασης και εκφωνήτρια του δελτίου ειδήσεων από το προαύλιο του Ραδιομεγάρου, όταν είχαν εισβάλει τα ΜΑΤ.

Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής, τον οποίο πριν είχαν επισκεφτεί στο γραφείο του οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μαζί του ήταν και ο αντιδήλαρχος Μικές Ρήγας αλλά και ο Πρόεδρος του ΔΣ, Γιώργος Ψαράς. 

Δεν υπήρξε όμως η αναμενόμενη παρουσία του κόσμου στην εκδήλωση, που γέμισε βέβαια την αίθουσα του Αναγνωστηρίου, αλλά δεν μπορεί να θεωρηθεί ικανοποιητική, δεδομένου ότι αφορούσε την εκδήλωση του κόμματος που όλα δείχνουν πως θα επικρατήσει στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Φυσικά ρόλο έπαιξε και η ώρα της εκδήλωσης, αφού ήταν ακόμη ανοικτά τα καταστήματα. 

Ανεξάρτητα όμως από την παρουσία του κόμσου, αυτό που πρέπει να τονιστεί είναι πως οι ομιλητές μετέφεραν το μήνυμα πως την προσεχή Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών και ότι μια κυβέρνηση της αριστεράς θα είναι ο φορέας της "Ελπίδας και της Αλλαγής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη".

"Παλμός της Καλύμνου" 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου