Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Η κεντρική ομιλία του Άγγελου Καλαθιανάκη αύριο Τετάρτη στην ΚάλυμνοΑύριο τετάρτη 21 Ιανουαρίου, θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στην Κάλυμνο, ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου με την Νέα Δημοκρατία,  συμπατριώτης μας Άγγελος Καλαθιανάκης.


Η ομιλία θα γίνει στον ισόγειο χώρο του Αναγνωστηρίου στην Κεντρική Πλατεία του νησιού, στις 20:00 και με σχετικό δελτίο τύπου που έδωσε στην δημοσιότητα το γραφείο του υποψ. βουλευτή, καλούνται όλοι οι συμπατριώτες μας να παραστούν στην εκδήλωση.


Δελτίο Τύπου


Την Τετάρτη 21-1-2015 και ώρα 20:00 στο ισόγειο του πνευματικού κέντρου 'ΑΙ ΜΟΥΣΑΙ' στην κεντρική πλατεία της Καλύμνου, θα μιλήσει ο συμπατριώτης μας και υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου, Άγγελος Καλαθιανάκης.

Ετούτη τη δύσκολη συγκυρία για το νησί μας και τις προοπτικές που επιβάλλεται να ανοίξουμε, η συμμετοχή σας στον κοινό μας αγώνα θεωρείται όχι μόνο αναγκαία, αλλά και επιβεβλημένη. Την τετάρτη το βράδυ, το μήνυμα της Καλύμνου πρέπει να είναι ηχηρό, πατριωτικό και ελπιδοφόρο. Πρέπει να το πιστέψουμε, για να κάνουν τα νησιά μας ένα βήμα παραπέρα. Για πρόοδο, για δημιουργία, για μια υγιή ανάπτυξη και αναβάθμιση των θεσμών, της αγοράς και της ανθρώπινης επιβίωσης.

Την Τετάρτη το βράδυ καλούμε όλους τους Καλυμνίους να δώσουν το δυναμικό τους παρόν για ενότητα, συμπόρευση και υπεύθυνη στάση στο ΑΥΡΙΟ.

Την Τετάρτη το βράδυ λέμε ξεκάθαρα ΝΑΙ στην περήφανη Δωδεκάνησο!

Την Τετάρτη το βράδυ, η Κάλυμνος ΚΕΡΔΙΖΕΙ!

Αλλάζουμε εποχή, Μπαίνουμε μπροστά για τα νησιά μας.

Μπορούμε και μας Αξίζει μια καλύτερη Κάλυμνος!

Να είστε όλοι εκεί.


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
 Άγγελος Καλαθιανάκης ΚΑΛΥΜΝΟΣ 19-1-2015
Ά Αντ. Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου
Υπ. Βουλευτής Δωδεκανήσου


"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου