Δευτέρα, 5 Ιανουαρίου 2015

Τα 3 "Κ" των υποψηφίων της Καλύμνου για τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου: Κασάρας, Κορφιάς, ΚαλαθιανάκηςΈχουν ήδη "κλειδώσει" οι υποψηφιότητές για την Κάλυμνο, με ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ, αφού σίγουροι θεωρούνται πλέον οι Γιώργος Κασσάρας, Σεβαστός Κορφιάς και Άγγελος Καλαθιανάκης.
Ο πρώην βουλευτής Δωδεκανήσου Γιώργος Κασσάρας, θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ από Κάλυμνο, ενώ απλώς αναμένεται η επισημοποίηση της υποψηφιότητάς του. Τα μέχρι στιγμής δεδομένα δείχνουν πως το Β. Συγκρότημα Δωδεκανήσου θα εκπροσωπηθεί στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ,  εκτός από τον  Γ. Κασσάρα και από τον Συντονιστή της Νομαρχιακής της περιοχής Ηλία Καματερό, γνωστό στέλεχος του χώρου της αριστεράς. 


Από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, έχει ήδη "εξασφαλίσει" την υποψηφιότητα ο Σεβαστός Κορφιάς. Ο 28χρονος δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας του Δήμου Καλυμνίων και αντ/δρος του ΔΛΤ, θα είναι για δεύτερη φορά υποψήφιος με το κόμμα του Π. Καμμένου, αφού το 2012 είχε διεκδικήσει και πάλι την έδρα στην Δωδεκάνησο. 


Η ΝΔ επέλεξε τον αντ/δρο του Επιμελητηρίου Άγγελο Καλαθιανάκη για την "σκληρή μάχη" που θα δοθεί στα Δωδεκάνησα για την μία (κατά πάσα πιθανότητα) έδρα που αναμένεται να καταλάβει το κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.  


Ήδη έχει ξεκινήσει ο προεκλογικός αγώνας για τους υποψηφίους, παρόλο που ακόμη δεν έχουν επισημοποιηθεί οι υποψηφιότητες, που αναμένεται να γίνει μετά τα Φώτα, ενώ να σημειώσουμε πως φήμες φέρουν και τον πρώην Δήμαρχο, Γιώργο Ρούσσο, να κατέρχεται με το κόμμα του Γ. Παπανδρέου, αν και έχει δηλώσει πως το στηρίζει αλλά δεν θα είναι στο ψηφοδέλτιο. 


"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου