Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου 2014

Καταγγελία Παύλου Χαϊκάλη: «Αποπειράθηκαν να με χρηματίσουν για τον ΠτΔ» (Video)Επιβεβαιώνει με δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης πως στον εισαγγελέα παραδόθηκε ηχητικό και οπτικό υλικό όπου πρόσωπο επιχείρησε να δωροδοκήσει τον βουλευτή. 

Η εισαγγελία να ενημερώσει τους πολιτικούς αρχηγούς για τις καταγγελίες Χαϊκάλη, δήλωσε ο Π. Σκουρλέτης.   Απόπειρα χρηματισμού του προκειμένου να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με το ποσό των 2-3 εκατ. ευρώ απο πρόσωπο γνωστό στους επιχειρησιακούς κύκλους κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Παύλος Χαϊκάλης.


Τόνισε πως έχει καταθέσει ηχητικό και οπτικό υλικό που επιβεβαιώνει τον χρηματισμό στον αρμόδιο εισαγγελέα εφετών κ. Παναγιωτόπουλο ενώ σύμφωνα με τον Π. Χαϊκάλη γνώστης της υπόθεσης ήταν και ο προϊστάμενος της εισαγγελίας, Ισίδωρος Ντογιάκος. 
"Αποκαλύπτεται σήμερα ότι υπήρξε προσπάθεια χρηματισμού με σκοπό την αποστασία" είπε σε τηλεφωνική παρέμβασή του ο Πάνος Σκουρλέτης.
Ο κ. Σκουρλέτης υπενθύμισε ότι όταν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε αναφερθεί σε χρηματισμό βουλευτών «είχε κατηγορηθεί ότι δηλητηριάζει την πολιτική ζωή».


«Σήμερα αποδεικνύεται ότι υπάρχουν στοιχεία», ανέφερε και πρόσθεσε ότι η αποκάλυψη δεν γίνεται σε έναν ουδέτερο χρόνο για αυτό και «επιβάλλεται η Εισαγγελία να ενημερώσει τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων, καθώς μετά και την πρώτη ψηφοφορία το θέμα επηρεάζει την εκλογική διαδικασία».


Συνέντευξη τύπου για το θέμα θα δώσει στις 13.00 ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμένος.

 http://stokokkino.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου