Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2014

Δ. Διακομιχάλης: Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης και "συστάσεις" προς Δημαρχία (Video)Με πέντε σημαντικά ζητήματα στην ατζέντα, ο Δημήτρης Διακομιχάλης προχώρησε χθες σε συνέντευξη τύπου, στο επαγγελματικό του γραφείο (!), δίνοντας διευκρινήσεις επί των θεμάτων και ... συστάσεις προς την Δημαρχία Γαλουζή.

Ο τέως Δήμαρχος στην παρουσίαση που έκανε, μίλησε για τα σημαντικά θέματα της Καλύμνου και για τις προτεραιότητες που οφείλει να θέσει η Δημοτική Αρχή, ενώ με "σκληρές συστάσεις" προς τον Δήμαρχο, συνέστησε εγρήγορση και μεθοδικότητα...

Ο Δ. Διακομιχάλης αναφέρθηκε καταρχάς στο Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο, που το χαρακτήρισε έργο ύψιστης σημασίας και άμεσης ανάγκης και ήταν "δηκτικός" προς τον Δήμαρχο, για την μέχρι τώρα στάση του απέναντι στο θέμα. 

Παράλληλα παρουσίασε την μελέτη "Ρογκάν" για το περιβόητο "ξύρισμα" στον εξωτερικό μόλο και τόνισε πως υπάρχει η χρηματοδότηση ενώ παρότρυνε την ΔΑ να προχωρήσει τις "τυπικές διαδικασίες", όπως τόνισε για την ολοκλήρωση του έργου.
Για την συνεχιζόμενη λειτουργία του ΧΑΔΑ, υπογράμμισε πως υπάρχει ήδη ένα πρόγραμμα που δρομολόγησε η δική του Δημαρχία, ενώ επέκρινε τον Γ. Γαλουζή για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας, αφού κατάφερε να πάρει 29 από τις 100 θέσεις που ζήτησε, θυμίζοντας την "σκληρή" αντιμετώπιση απ' όλους, όταν εκείνος είχε πετύχει 60 θέσεις στο ίδιο πρόγραμμα. 

"Αστοχία" καταλόγισε στον Δήμαρχο για την υπόθεση  της δημιουργίας παραρτήματος παιδικού σταθμού στην Χώρα, όπου εκτός την προχειρότητα στην οργάνωση και παρουσίαση του θέματος, ο Δ. Διακομιχάλης έκανε και ευθεία αναφορά σε τακτοποίηση "ημέτερου" μέσα από την δημιουργία της νέας αυτής δομής, ενώ κατονόμασε και το υποτιθέμενο πρόσωπο που θα ευνοηθεί από μια τέτοια προοπτική.

Ακολουθεί το βίντεο με την συνέντευξη του τέως Δημάρχου, από την σελίδα kalymniansVoice.

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου