Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014

Ένας νεκρός σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση στο φλεγόμενο πλοίο «Norman Atlantic»Σύμφωνα με την ιταλική τηλεόραση RAI πρέπει να υπάρχει ένας νεκρός  στο πλοίο  «Norman Atlantic», που συνεχίζει να φλέγεται ανοικτά της Κέρκυρας. 

Ένας επιβάτης, φαίνεται πως έχασε τη ζωή του, ενώ συνεχίζεται η πολύ δύσκολη φάση της περισυλλογής των επιβατών του φλεγόμενου πλοίου. 
Δεν είναι ακόμη ξεκάθαρες οι πληροφορίες αλλά,  όπως μετέδωσε  η RAI πριν από λίγη ώρα, το θύμα πρέπει να γλίστρησε στην θάλασσα και θεωρείται πως έχασε τη ζωή του, ενώ οι πληροφορίες μιλούν πως πρόκειται για έναν  άντρα.
147 φαίνεται πως είναι ο αριθμός των επιβατών του πλοίου, που  βρίσκονται ήδη ασφαλείς καθώς έχουν περισυλλεγεί από τις δυνάμεις της ιταλικής ακτοφυλακής, ενώ συνεχίζονται ακόμα οι προσπάθειες διάσωσης και κατάσβεσης της φωτιάς. 
Οι επιβάτες που έχουν μεταφερθεί σε ναυτική βάση της Νότιας Ιταλίας, έχουν λάβει τις πρώτες βοήθειες και δεν υπάρχει κίνδυνος για κανέναν από τους ναυαγούς
Το πλοίο μετέφερε 478 ανθρώπους και ταξίδευε από την Πάτρα με προορισμό την Ανκόνα της Ιταλίας,  ενώ κατά τις πρώτες πρωινές ώρες ξέσπασε φωτιά για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους.
Μέσα σε τρομακτικά δύσκολες συνθήκες λόγω καιρού και ειδικά μέσα στη νύχτα, αλλά τα ελικόπτερα της ιταλικής ακτοφυλακής συνεχίζουν τις επιχειρήσεις διάσωσης των επιβαινόντων στο πλοίο.

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου