Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Πιέσεις από τον Πρωθυπουργό προς την Μίκα Ιατρίδη για ΠρόεδροΦαίνεται πως δεν βγαίνουν τα "κουκιά" και ο Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, επιδιώκει,  σύμφωνα με πληροφορίες,  συνάντηση με την ανεξάρτητη βουλευτή Μίκα Ιατρίδη, μετά την χθεσινή της συνέντευξη,  στην οποία ξεκαθάρισε πως δεν προτίθεται να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στις τρεις ψηφοφορίες. 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του  analitis.gr η Μίκα Ιατρίδη δέχτηκε μεγάλες πιέσεις για συνάντηση με τον πρωθυπουργό τις τελευταίες ημέρες αλλά αρνήθηκε πεισματικά.
Η ανεξάρτητη βουλευτής Δωδεκανήσου, φαίνεται να έχει δηλώσει πως δεν αρνείται καμία συνάντηση, με τον όρο ότι θα υπάρχει σεβασμός στις θέσεις της, τις οποίες και ξεκαθάρισε με τη συνέντευξη της.
Στη συνάντηση ο Αντώνης Σαμαράς αναμένεται να πιέσει τη βουλευτή να ψηφίσει για Πρόεδρο υποστηρίζοντας ότι είναι ζήτημα εθνικής ανάγκης η αποφυγή των εκλογών.
Το δημοσίευμα τονίζει επίσης το γεγονός πως μια πιθανή συνάντηση με την Μ. Ιατρίδη με τον πρωθυπουργό θα γίνει σε ψυχρό κλίμα, αφού ως γνωστόν εκείνος ήταν που το 2012 διέγραψε την Δωδεκανήσια βουλευτή μετά την άρνησή της να ψηφίσει το δεύτερο μνημόνιο.
Παρόλα αυτά ο Αντ. Σαμαράς θα επιδιώξει ένα "δυνατό μασάζ" στην Μ. Ιατρίδη, αφού ο αγώνας για τους 180 δείχνει να είναι ... μέχρις εσχάτων, αλλά οι δηλώσεις της που έκανε πρόσφατα δείχνουν πως έχει πλέον ξεκαθαρίσει την στάση της στο θέμα της ψηφοφορίας για τον Πρόεδρο.

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου