Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

"ΟΧΙ" από Μίκα για Πρόεδρο - "Δεν δίνω αμνηστία με την ψήφο μου"Η ανεξάρτητη βουλευτής Μίκα Ιατρίδη, παρά τις "σειρήνες" που την ήθελαν να "επιστρέφει στο μαντρί" με ευκαιρία της ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, δήλωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως δεν πρόκειται να ψηφίσει θετικά για τον Σταύρο Δήμα, σε καμία από τις τρεις ψηφοφορίες.

Η Μ. Ιατρίδη σε δηλώσεις που έκανε στις ενημερωτικές σελίδες analitis.gr και tvxs.gr, είπε πως «Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Η πολιτική της κυβέρνησης απέτυχε.  Είτε τη σταματούμε και παλεύουμε για την αποκατάσταση της βλάβης, είτε είμαστε συνένοχοι στο αποτελείωμα της χώρας», δείχνοντας ξεκάθαρα πως η στάση της θα είναι αρνητική.

Η Δωδεκανήσια βουλευτής, που μαζί με τον πρώην βουλευτή του νομού Γιώργο Κασσάρα, καταψήφισε το δεύτερο Μνημόνιο το 2012 και τέθηκε εκτός ΝΔ, παραμένει στην ίδια αντιμνημονιακή γραμμή και τόνισε πολύ χαρακτηριστικά: "Οι επιλογές των κομμάτων που απαρτίζουν τη σημερινή συγκυβέρνηση έχουν προκαλέσει στη χώρα μία οικονομική και κοινωνική τραγωδία και θα της κοστίσουν τρεις  χαμένες δεκαετίες . Πώς μπορώ να τους δώσω αμνηστία με την ψήφο μου; Οπότε, για να απαντήσω και ευθέως στην ερώτηση σας, θα ψηφίσω «Όχι» για πρόεδρο της Δημοκρατίας".

Σε σχέση με την δική της πορεία σε ένα εκλογικό ενδεχόμενο, η Μίκα Ιατρίδη απάντησε πως δεν τίθεται θέμα προς το παρόν για συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ ή το ΠΟΤΑΜΙ, με βάση φήμες που κυκλοφορούν στην περιοχή και δήλωσε πως δεν έχει πειστεί για την αποτελεσματικότητα ενός εναλλακτικού προγράμματος. 

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου