Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014

Το "Μνημονιακό δίδυμο" Σαμαρά-Βενιζέλου παρελθόν για την Ελλάδα - Η ώρα της ευθύνης για τις αντιμνημονιακές δυνάμειςΟι πολιτικές της υποταγής και της εξαθλίωσης του λαού αποτελούν πλέον παρελθόν και ο λόγος τώρα πια ανήκει  στην λαϊκή ετυμηγορία. 


Ανοίγει ο δρόμος για την απαλλαγή από τα μνημόνια και τα δεσμά που επέβαλαν στην χώρα οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι ντόπιοι υπηρέτες τους.


Τρομοκρατία, εκβιασμοί, υποσχέσεις για υπουργικές καρέκλες, "πακέτα" κάτω από το τραπέζι και "μαύρη" προπαγάνδα από τους "μιντιακούς" βρικόλακες, δεν κατάφεραν τελικά να αποτρέψουν τον αέρα αλλαγής και τον τερματισμό της μνημονιακής υποταγής και τον αφανισμό του τραυματισμένου ελληνικού λαού. 


Η εναγώνια αναζήτηση του μαγικού αριθμού των 12 βουλευτών, που θα τους έδινε "το φιλί της ζωής", ώστε να εφαρμόσουν τα απάνθρωπα μέτρα που είχαν στο συρτάρι, δεν απέδωσε και δεν μένει τίποτε άλλο από την εκλογική αναμέτρηση στις 25 Ιανουαρίου


 Η Αριστερά για πρώτη φορά στην ιστορία της, καλείται να αναλάβει την μοίρα του τόπου και να σταματήσει την εξαθλίωση και την καταρράκωση της αξιοπρέπειας, στην οποία καταδίκασαν οι πολιτικές της δικομματικής συμπαιγνίας, που κυβερνούσαν με μια ανύπαρκτη πλειοψηφία την χώρα, εκτελώντας τις εντολές των "οικονομικών δολοφόνων" και της Μερκελιστικής πολιτικής υποταγής. 


Ο ιστορικός ρόλος των δυνάμεων της αριστεράς, αλλά και κάθε προοδευτικής - πατριωτικής συνείδησης, είναι καθοριστικός και κάθε πολιτική δύναμη που δεν υποτάσσεται στο ξεκλήρισμα του λαού, οφείλει να συμπαραταχθεί σε ένα κοινό μέτωπο, ώστε να μπορέσει η χώρα δυνατή και με αποφασιστικότητα, να υψώσει το ανάστημα απέναντι σε όσους επιβουλεύτηκαν την ανεξαρτησία της Ελλάδας και την κατέστησαν το "πειραματόζωο" για την μελλοντική εξαθλίωση των λαών της Ευρώπης. 


Κάθε πολιτική δύναμη που θα παραμείνει περιχαρακωμένη και δεν θα συμβάλει στην απαλλαγή της χώρας και στην αποκατάσταση της αξιοπρέπειας του ελληνικού λαού, θα είναι υπόλογοι απέναντι στην ιστορία.

Κάθε τοπική κοινωνία, μπροστά στην ευθύνη για το μέλλον της νέας γενιάς και ενάντια στην ερήμωση και τον αφανισμό, οφείλει να προτάξει την ανάγκη για ανατροπή και να επιλέξει την καλύτερη εκπροσώπησή της σε κεντρικό επίπεδο, με γνώμονα το συμφέρον του κάθε τόπου και χωρίς παλαιοκομματικές και παραγοντίστικες νοοτροπίες. "Παλμός της Καλύμνου"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου