Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2014

Μ. Ιατρίδη: Από το "ΟΧΙ" στα Μνημόνια στο "ΝΑΙ" στην συνέχιση της σημερινής πολιτικήςΗ "ανεξάρτητη" βουλευτής Δωδεκανήσου Μίκα Ιατρίδη, τελικά αποφάσισε να στηρίξει την "σταθερότητα" και την "συναινετική διαδικασία" αφού φαίνεται πως ... πείστηκε από την πρωτοβουλία του πρωθυπουργού και τελικά στην δεύτερη ψηφοφορία για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ψήφισε "ΝΑΙ"!

"Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις" από τις πρόσφατες δηλώσεις της πως «Δεν υπάρχει κανένα δίλημμα. Η πολιτική της κυβέρνησης απέτυχε.  Είτε τη σταματούμε και παλεύουμε για την αποκατάσταση της βλάβης, είτε είμαστε συνένοχοι στο αποτελείωμα της χώρας» και ότι "Πώς μπορώ να τους δώσω αμνηστία με την ψήφο μου; Οπότε, για να απαντήσω και ευθέως στην ερώτηση σας, θα ψηφίσω «Όχι» για πρόεδρο της Δημοκρατίας", η Μίκα Ιατρίδη έκανε "στροφή" και τελικά δείχνει πως στην απόφασή της "πρυτάνευσε η λογική" και υπερψήφισε την πρόταση για Σταύρο Δήμα.

Φαίνεται πως η "συναίνεση" αλλά κυρίως η "διεύρυνση" του Αντ. Σαμαρά, έκανε το ... θαύμα της και έτσι έκρινε η "νεαρή" βουλευτής πως "αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη της απόφασής της", όπως αναφέρει στην δήλωσή της και εμείς να προσθέσουμε πως όντως είναι δική της η ευθύνη και φυσικά δεν της το αμφισβητεί κανείς ...

Δεν υπάρχει να προσθέσει κανείς τίποτε περισσότερο, τα γεγονότα είναι πλέον ξεκάθαρα, και ο καθένας αυτές τις ιστορικές στιγμές κάνει τις επιλογές του και φυσικά κρίνεται από αυτές. Η ίδια δηλώνει στην  ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα χθες, με την οποία αιτιολόγησε την ... απότομη στροφή που έκανε, πως "όλες τις πολιτικές αποφάσεις μου τις έλαβα με βάση αυτό που θεωρούσα ότι είναι το καλύτερο για την πατρίδα μου". Άρα αυτό έκρινε ως το "καλύτερο για την πατρίδα" και γι αυτό θα κριθεί από τους Δωδεκανήσιους!

Τα δεδομένα για την μετά ψηφοφορία για Π.τ.Δ. πιστεύουμε πως τα γνωρίζει η Μ. Ιατρίδη, για τα μέτρα που έρχονται, για την επαπειλούμενη κατάργηση του μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά και στον τουρισμό, για την κατάργηση συντάξεων και όχι απλώς την μείωση, για την συνέχιση των μνημονίων και την ολοκλήρωση του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, τα νέα σχέδια για καταργήσεις σχολικών μονάδων και περαιτέρω συμπτύξεις τμημάτων και όλα αυτά που κανείς πλέον δεν αμφισβητεί και κανείς κυβερνητικός δεν διαψεύδει.


"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου