Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Διάκριση για εννιά "μαθηματικά μυαλά" της Καλύμνου στον διαγωνισμό "Ευκλείδης"Διάκριση και σ' αυτή τη φάση του Μαθηματικού Διαγωνισμού "Ευκλείδης" για μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων της Καλύμνου.

Εννιά παιδιά από το νησί των σφουγγαράδων και της μόρφωσης, απέδειξαν και πάλι πως η "βαριά μας βιομηχανία" είναι το πνεύμα των Καλυμνίων, που διαχρονικά και σε όλη την οικουμένη, έχει γίνει γνωστό και αποδεικνύεται από τις πρωτιές και τις συνεχείς διακρίσεις σε όλους τους τομείς του πνεύματος και των επιστημών.

Οι παρακάτω μαθητές, που διαγωνίστηκαν στα πλαίσια του Μαθηματικού Διαγωνισμού, με την επωνυμία "Ευκλείδης", στις 14 Νοεμβρίου 2014, προκρίθηκαν για την επόμενη φάση, που θα είναι στις 17 Ιανουαρίου 2015, ενώ στην συνέχεια οι επιτυχόντες και της 2ης φάσης του "Ευκλείδη",  θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό "Αρχιμήδης",  που θα καθορίσει την σύσταση των Εθνικών Μαθηματικών Ομάδων, για τους διεθνείς διαγωνισμούς.

Παραθέτουμε τα ονόματα των επιτυχόντων μαθητών ανά τάξη και τους συγχαίρουμε για την διάκρισή τους αυτή, ενώ τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην συνέχεια. 

Κατερίνα Θεοφιλίδη,
Β ' τάξη του 1ου Γυμνάσιο Καλύμνου
Νικόλαο Καραφύλλη,
Β'  τάξη του 3ου Γυμνάσιο Καλύμνου
Σακελλάριο Μαλλιά,
Β'  τάξη του 3ου Γυμνάσιο Καλύμνου
Χαρίκλεια Πατέλλη
Β'  τάξη του 2ου Γυμνασίου Καλύμνου
Ιπποκράτη Ρούσσο
Γ'  τάξη του 1ου Γυμνασίου Καλύμνου
Μιχάλη Καλογεράκη
Β'  Λυκείου 1ου Ενιαίου Λυκείου Καλύμνου
Λευτέρη Πεταλά
Β'  Λυκείου 2ου Ενιαίου Λυκείου Καλύμνου
Γιώργο Χαραμή
Β'  Λυκείου 2ου Ενιαίου Λυκείου Καλύμνου
Μικέ Τσαμπουνάρη
Γ'  Λυκείου 1ου Ενιαίου Λυκείου Καλύμνου

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου