Δευτέρα, 15 Δεκεμβρίου 2014

Οι Λογιστές της Καλύμνου δίπλα στα παιδιά του ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ

Είναι πλέον καθιερωμένη δράση για τον Σύλλογο Λογιστών της Π.Ε. Καλύμνου, η επίσκεψη στον χώρο του Κεντρου Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ στο Άργος, εν όψει των Χριστουγεννιάτικων εορτών. 

Τα μέλη του Συλλόγου, με τις οικογένειές τους, επισκέφθηκαν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου τις εγκαταστάσεις του Κέντρου στο Άργος και ευχήθηκαν στα παιδιά, αλλά και στους εργαζόμενους και την Διοίκηση, ενώ περιηγήθηκαν την έκθεση με τις καταπληκτικές δημιουργίες των παιδιών. 
Ήταν μια μοναδική εμπειρία για τα μέλη του Συλλόγου και τις οικογένειές τους, να θαυμάσουν την δημιουργικότητα και τα μοναδικά έργα που εκθέτουν για μια ακόμη φορά τα παιδιά του ΚΔΑΠ και αποτελούν δείγμα της πολύχρονης προσπάθειας τόσο των παιδιών όσο και του προσωπικού, αλλά κυρίως του υπεύθυνου Φίλιππα Ολυμπίτη, του ανθρώπου που αποτελεί έργο ζωής η λειτουργία του Κέντρου και η εξέλιξή του. 
Όπως ο Σύλλογος των Λογιστών, έτσι και όλοι οι φορείς αλλά και κάθε ένας Καλύμνιος, θα πρέπει να βιώσει αυτή την μοναδική εμεπιρία στο ΚΔΑΠ - ΑΜΕΑ και να στηρίξει υλικά και ηθικά, το τεράστιο έργο που συντελείται εκεί.


"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου