Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014

Ρόδος: Άγρια δολοφονία 60χρονου φύλακα - Πτώμα 45χρονου ξέβρασε το κύμα"Μαύρη" μπορεί να χαρακτηριστεί η τελευταία εβδομάδα  του χρόνου για  την πρωτεύουσα του νομού, αφού 2 τραγικές περιπτώσεις, με απόσταση ενός εικοσιτετραώρου, ήλθαν να γεμίζουν θλίψη τις γιορτινές ημέρες.

Ενώ είναι ανάστατη η Ροδιακή κοινωνία από την αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος στην περιοχή "Καρακόνερο", με θύμα έναν 60χρονο φύλακα επιχείρησης, ήλθε η είδηση για την ανεύρεση πτώματος αγνώστου άνδρα, ηλικίας 45 - 50 ετών, στην θαλάσσια περιοχή "Καβουράκια" του νησιού.
Χθες Παρασκευή βρέθηκε νεκρός ο φύλακας επιχείρησης επισκευής σκαφών, με καταγωγή από την Γκάνα, ο οποίος ήταν δεμένος και φαίνεται πως είχε κακοποιηθεί βάναυσα από τους δράστες, ο οποίοι στόχο είχαν να ληστέψουν την επιχείρηση. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός πως έγινε προσπάθεια αφαίρεσης των δύο χρηματοκιβωτίων που ήταν στην αποθήκη. Έρευνα διενεργείται από τις διωκτικές αρχές και ιατροδικαστές, προκειμένου να εξιχνιαστεί το έγκλημα.

Πριν λίγες ώρες, βρέθηκε το πτώμα ενός άνδρα στην παραλία και αμέσως έσπευσαν στην περιοχή αξιωματικού του Λιμενικού όπως και ο ιατροδικαστής για την εξακρίβωση της ταυτότητας αλλά και των αιτιών θανάτου του.

"Παλμός της Καλύμνου"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου