Τρίτη, 4 Νοεμβρίου 2014

Παίζουν για τους νεφροπαθείς Ε.Α.ΚΑ. και Καλυμνιακός

Σπουδαία πρωτοβουλία από την Ε.Α. Καλύμνου και τον Καλυμνιακό, οι οποίοι θα παίξουν φιλικό αγώνα και τα έσοδα θα δοθούν στους νεφροπαθείς του νησιού


Μία σπουδαία και σημαντική προσπάθεια κάνουν από κοινού η Ε.Α.ΚΑ. και ο Καλυμνιακός, οι οποίοι θα διοργανώσουν φιλικό αγώνα, όπου τα έσοδα θα δοθούν στους νεφροπαθείς του νησιού. Αναλυτικά, στην ανακοίνωση της η Ε.Α.ΚΑ. αναφέρει: ''Για άλλη μια φορά η Ε.Α. Καλύμνου απλώνει το χέρι της και ζητά το χέρι του αντίστοιχου συντοπίτη Καλυμνιακού να ενωθούν και να γίνουν μια γροθιά για να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, γιατί πίσω από τα δύο σωματεία κρύβονται άνθρωποι, αισθήματα που το μόνο που τους χαρακτηρίζει είναι η ανιδιοτέλεια. Αυτή η ένωση έχει σαν στόχο την διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα μεταξύ των δύο σωματείων για φιλανθρωπικό σκοπό. 
 Ένα ευαίσθητο κομμάτι ανθρώπων ζητά εναγωνίως την αρωγή μας για πιο αξιοπρεπή στάση ζωής. Οι νεφροπαθείς που τα τελευταία χρόνια γίνονται και περισσότεροι ανάμεσά μας έχουν μεγάλη ανάγκη τόσο την ηθική μας στήριξη όσο και την οικονομική μας. Στους χαλεπούς καιρούς που διανύουμε τα προβλήματα είναι πλέον υπαρκτά ακόμη και στα  νοσοκομεία της χώρας μας  με πολλά οικονομικά προβλήματα, πολλές ελλείψεις σε φαρμακευτικό υλικό που δυσχεραίνει την βιωσιμότητα των αρρώστων και την ποιότητα της ζωής τους. Εμείς, τα δύο σωματεία θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας όσο το δυνατόν  να ανταποκριθούμε να τους ικανοποιήσουμε, και από την άλλη όμως η δική σας βοήθεια είναι εξίσου σημαντική- επιτακτική. 

Ελάτε την Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 20:00 στο κλειστό μας γυμναστήριο, να γίνετε κοινωνοί και να χειροκροτήσετε αυτή την μοναδική προσπάθεια των δύο σωματείων, να δείξετε με την παρουσία σας ότι αφουγκράζεστε εμπράκτως τα προβλήματα αυτών των ¨μοναδικών ανθρώπων. Ενδεικτική τιμή εισόδου 3 ευρώ''.

Στην ανακοίνωση του ο Καλυμνιακός αναφέρει: ''Παίζουν μπάσκετ για τη ζωή... Ο Α.Ο.Κ. Καλυμνιακός και η Ε.Α.ΚΑ. δίνουν φιλικό ΠΑΙΧΝΊΔΙ την Τετάρτη στις 20:00 με κοινό σκοπό να στηρίξουν ένα ευαίσθητο κομμάτις της κοινωνίας μας, τους νεφροπαθείς συνανθρώπους μας, δίνοντας έτσι το έναυσμα για μία σειρά εκδηλώσεων με κοινωνικό και πάνω απ' όλα με ανθρώπινο χαρακτήρα. Όλοι στο κλειστό της Καλύμνου'.

giafkasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου