Παρασκευή, 7 Νοεμβρίου 2014

Κάλεσμα από Επιμελητήριο Δωδεκανήσου σε τοπικές επιχειρήσεις για προβολή - προώθηση των προϊόντων τουςΤο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου συμμετέχει στο SUPER MARKET FORUM 2014 (συνάντηση λιανεμπορίου – βιομηχανίας) που θα λάβει χώρα στις 29 & 30 Νοεμβρίου 2014 στο ξενοδοχείο INTERCONTINENTAL στην Αθήνα.

Και τις δύο ημέρες, Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Νοεμβρίου, από τις 10:00 μέχρι τις 19:00,  στελέχη επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ, δικτύων διανομής, εταιρειών μαζικής εστίασης θα έχουν B2B συναντήσεις με τους  υπευθύνους των εταιρειών της βιομηχανίας παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας και εμπορίας τροφίμων, ποτών, απορρυπαντικών, καλλυντικών, προϊόντων Super Market γενικότερα. Επίσης, στελέχη  και επιχειρηματίες του κλάδου, θα αναλύσουν πρακτικές, λύσεις και νέες στρατηγικές για ανάπτυξη και εξωστρέφεια.

Στα πλαίσια της παραπάνω διοργάνωσης, θα υπάρχει ξεχωριστός χώρος για το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι επιχειρηματικές συναντήσεις και θα εκτεθούν δείγματα προϊόντων και προωθητικό υλικό των τοπικών μας επιχειρήσεων.

Για την καλύτερη προώθηση των προϊόντων του Νομού μας, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και η ΔΕΤΑΠ

προσκαλούν
τους επιχειρηματίες του Νομού Δωδεκανήσου που ενδιαφέρονται, να συμμετάσχουν στην εν λόγω διοργάνωση και να υλοποιήσουν επιχειρηματικές συναντήσεις.
Επίσης, όσοι δεν δύνανται να έχουν φυσική παρουσία, μπορούν να στείλουν δείγματα των προϊόντων και προωθητικό υλικό των επιχειρήσεων, προκειμένου να γίνουν γνωστά σε αλυσίδες Super Market που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν με οποιονδήποτε τρόπο –είτε μόνο με αποστολή δειγμάτων και προωθητικού υλικού των προϊόντων, είτε και με φυσική παρουσία-, θα πρέπει να ενημερώσουν γραπτώς τη ΔΕΤΑΠ έως τη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο email info@detap.gr.

Το κόστος συμμετοχής στη διοργάνωση θα επιβαρύνει το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, το οποίο θα στελεχώσει τον χώρο με δικό του προσωπικό και θα εκπροσωπήσει το σύνολο των δωδεκανησιακών επιχειρήσεων.
Το κόστος αποστολής δειγμάτων των προϊόντων  καθώς και των εισιτηρίων και της διαμονής των επιχειρηματιών θα επιβαρύνει τις επιχειρήσεις.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το πρόγραμμα της διοργάνωσης υπάρχουν στις ιστοσελίδες του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου www.ebed.gr και της ΔΕΤΑΠ www.detap.gr και στο σύνδεσμο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου